PANIKA U LIVERPULU: Enfild hitno evakuisan, policija pretražuje stadion! (VIDEO)

 
  • 0

Policija je evakuisala čitavo područje zbog nestanka jedne osobe, koja kao da je u zemlju propala - pišu mediji na Ostrvu

Alarmantna vest pojavila se na engleskim medijima pod oznakom hitno, pošto je stadion Liverpula evakuisan i policija pretražuje čitav stadion.

>>> Liverpul opet remizirao sa Tadićevim Sautemptonom, ali Klop ima razloga za smeh! (VIDEO)

Razlog za paniku je što je jedan od posetilaca nestao, bukvalno kao da je u zemlju propao, navode novinari na Ostrvu. Liverpul je oglasio alarm na stadionu zbog toga, a uskoro su se pojavili i pripadnici javnog reda koji su evakuisali područje u nadi da pronađu nestalu osobu.

Policja je obavestila sve putem zvaničnog saopštenja da se jave i dostave im informacije ukoliko su videli čoveka koji je nestao.

Klub nije mogao da potvrdi da li je čovek napustio stadion, a mnogi navijači koji su došli da posete stadion ili da kupe karte za meč protiv Bornmuta u okviru Liga kupa u sredu uveče, nisu bili u prilici da to urade. Jirgen Klop juri prvu pobedu od dolaska u klub i to će pokušati upravo na meču protiv novajlije u Premijer ligi.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA