MUK U PIONIRU: Luka Mitrović na nosilima iznet sa parketa (FOTO)

 
  • 36

Povreda kolena za kapitena Zvezde

Nije dobro za Crvenu zvezdu! Kapiten crveno-belih košarkaša Luka Mitrović na nosilima je iznet sa terena tokom meča sa Olimpijom u Pioniru.

Mitrović je sredinom poslednje deonice bio u duelu sa Savom Lešićem i u jednom momentu samo se našao na zemlji - propalo mu je koleno. Odmah su svi skočili sa klupe Zvezde, dok se mladi krilni centar držao za glavu. Kao i Radonjić, posle par trenutaka provedenih sa medicinskim osobljem.

>>> ZVEZDINE SUZE U PIONIRU: Crveno-beli izgubili od Olimpije, a možda i Luku Mitrovića! (FOTO)

Mitrović je nedugo zatim iznet na nosilima uz gromoglasam aplauz malobrojne publike na tribinama. Podsetimo, Luka je krajem 2013. doživeo tešku povredu protiv Krke koja ga je odvojila sa terena, a prema prvim procenama u pitanju je identična povreda levog kolena.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

 

- Nismo izgubili samo utakmicu već i Luku na nekoliko nedelja, to je veći gubitak od utakmice. Nismo našli recept, igrali smo samo pet minuta na dobrom nivou. Moramo da se skupimo i više treniramo - rekao je Radonjić posle meča.

Zvezda je do kraja meča i izgubila od Olimpije sa 77:73, ali je to sigurno mnogo manje brine Radonjića od povrede kapitena.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    18. oktobar 2015 | 18:49

    Vrati se Luka!! Trebas nam kapitenu!

  • Igi pfc

    18. oktobar 2015 | 19:36

    Zao mi momka jer je reprezentativac, umeren u pobedi za razliku od Kalinica i Blazica, jednom recju pravi sportista. Samo bih pitao sve one bolesnike sto su se smejali povredama Bertansa, Milosavljevica, Vestermana, i dovodili kvazi doktore da svedoce kako ih Dule unistava treninzima, jel vam ovo smesno? Svako ko se ozbiljnije bavi sportom zna da su povrede ligamenata splet nesrecnih okolnosti, kidanje nastaje jakim udarom pod odredjenim uglom, a ne napornim treninzima. Zelim mu brz oporavak.

  • Grobar.

    18. oktobar 2015 | 19:33

    Luka,brz oporavak,veliki si sportista i jos veci covek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA