Šta Karlo Anćeloti misli o Mihajloviću u Milanu?

 
  • 2

Italijan je otkrio i zašto se nije vratio na San Siro

Sa njim na klupi, Milan je nekada bio ekipa od koje je Evropa strahovala. Neka nova vremena su stigla, i "rosoneri" su daleko od renomea kluba.

Karlo Anćeloti objasnio je zašto se nije vratio na San Siro, gde je proslavljao Skudeto (2004), dva pehara Lige šampiona (2003. i 2007) i Kup Italije (2003.)

- Istina je da me je Galijani pritiskao da bi me ubedio da se vratim, ali u svojoj glavi sam već rešio da ne želim da radim godinu dana. Trebalo mi je još nekoliko meseci za odmor - rekao je Anćeloti, koji je dobio otkaz u madridskom Realu.

- Nisam hteo da se vraćam u Milan a da nisam u potpunosti u igri. Galijani je razumeo moju odluku, iako me je nateresao da patim što govorim "ne" Milanu. Hteo bih da se vratim, ali ponavljam, treba mi odmor.

Italijan je govorio pohvalno o Siniši Mihajloviću kao treneru Milana.

- Sviđa mi se Mihajlović, njegov pristup i karakter, kao i kako govori u javnosti. On je trener koji će biti jako dobar u Milanu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Posla u Milanu itekako ima.

- U ovom momentu, ekipa ima probleme koji moraju da se reše. Milan mora da nađe svoj identitet. Dovedeni su odlični igrači poput Bake i Luiza, tako da sačekao bih sa ocenama da je klub loše kupovao. Potrebno je strpljenje - poručio je Anćeloti, i na kraju prokomentarisao Karlosa Baku:

- Partijama u Sevilji privlačio je pažnju mnogih klubova. Podseća na Pipa Inzagija. O njemu smo razmišljali i u Realu - otkrio je Karlo Anćeloti.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji potezi meča Napretka i Mladosti u prvom poluvremenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA