Milinković otišao, Drulović je novi trener Partizana!

 
  • 45

Ugovor će važiti do kraja sezone

Definitivno je - novi trener fudbalera Partizana biće Ljubinko Drulović.

Nakon sporazumnog raskida saradnje kluba i dosadašnjeg šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića, već od petka će bivši v.d. selekcije Srbije preuzeti ekipu.

- Želeo bih da odam najveće priznanje, od srca čestitam titulu i rezultate u Ligi Evrope Zoranu Milinkoviću. Sa tugom smo se rastali i dali sporazmni raskid. Od Drulovića očekujem da nastavi borbu za titulu. Pokazao je da hoće i sme da se uhvati u probleme - rekao je Vučelić.

Novi trener crno-belih potpisaća sutra ugvor do juna 2016. godine, uz mogućnost produžetka saradnje.

- Partizan mora da se bori za titulu, ali i na sva tri fronta. Razgovorali smo i sa ostalim kandidatima, ali ne bih ih sada imenovao. Fudbalski savez Makedonije neće praviti probleme, iako su ga želeli. Drulović je bio korektan prema njima - dodao je Vučelić.

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac i igrač Partizana je najveći trenerski uspeh do sada ostvario sa omladinskom reprezentacijom Srbije, s kojom je 2013. osvoji zlato.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    15. oktobar 2015 | 16:59

    Da bi partizan igrao bolje nije dovoljno zamenuti trenera treba fudbalerima objasniti da igraju za partizan a vecini se treba zahvaliti na saradnji ,drula se afirmise u pravog trenera ali mora biti spreman i na naj gore . smatram da drula nista nije bolji trener od kize i mislim da ce imati cak i losije rezultate od kize drulu moze spasiti prelazni rok kupovinom nekoliko igraca sredine terena a takodje moraju pojacati odbranu pocevsi od golmana. Neka ti je bog upomoc drulovicu.

  • GR-ĆU

    15. oktobar 2015 | 21:52

    A iz uprave ko je otišao?Valjda je i neko od vas kriv za trenutno stanje u klubu.

  • Kneks

    15. oktobar 2015 | 19:44

    Konacno Drula majstor veliki covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA