SOFO JE MALO NERVOZAN: Čim je ugledao našu kameru krenuo je ka novinaru! (VIDEO)

 
  • 14

- Šta to radiš, čoveče? - nekoliko puta je besno pitao Zvezdin centar, nezadovoljan zato što snimamo kako ćaska sa saigračem tokom treninga

Trening Crvene zvezde pred početak Evrolige, svi opušteni, lagano se šutira, igrači ćaskaju...

Niko nije slutio da bi moglo da dođe do bilo kakvog problema. I to sa verovatno fizički najjačim košarkašem u Evropi, ili bar najtežim - Sofoklisom Skorcanitisom.

Novinarima je bilo dozvoljeno da 15 minuta snimaju trening crveno-belih pred meč sa Strazburom na otvaranju nove sezone u najelitnijem takmičenju Starog kontinenta. Bila je tu i kamera Telegrafa.

>>> TOMPSONOV PUT OKO SVETA: Zvezdin šuter cepao trojke iz svih pozicija! (VIDEO)

>>> CIRBES ŠUTIRA TROJKE, TRENER GA SKLANJA: Nemac nije odustao, a da li je neku pogodio? (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Neposredno pred sam kraj, kada su se igrači završili sa šutiranjem i opušteno ćaskali dok su se istezali moglo je da se primeti da je dobra atmosfera u blizini centra Crvene zvezde, Sofoklisa Skorcanitisa.

Pričao je nešto što je bilo interesantno ostalima, koji su se smejali, naša kamera se tu brzo stvorila, da zabeleži ćakulanje Zvezdinih stranaca.

Međutim, to se Big Sofu nije svidelo. Videvši kameru, Tompson je rekao ''Bejbi Šeku'' da neće da priča jer je kamera tu. Onda se okrenuo Grk...

>>> Skorcanitis ide iz Zvezde? Evo šta na to kažu njegovi saigrači! (FOTO)

>>> Gazda poznate kafane ponudio Skorcanitisu besplatan ručak dokle god igra u Zvezdi!

Kada je na metar od vas, u ležernoj opremi za trening, deluje da je još veći... A kada je pri tom i iznerviran i spreman da krene na vas, uz gestikulaciju koja ne deluje prijateljski, to izgleda zastrašujuće.

Nije mu se dopalo što ga snimamo u njegovoj blizini, lagano je krenuo ka kameri i nekoliko puta besno ponovio:

- What are you doing, man? (Šta to radiš, čoveče) - besno je pitao i jasno stavio do znanja da snimanje ne bi trebalo da se nastavlja.

Nastavak ove priče nećete moći da vidite, kamera se ugasila, kako bi bilo kakav mogući incident bio izbegnut, pošto je poznato da Sofoklis ima preku narav... da je tukao protivničke igrače, pa čak i navijače po tribinama u Izraelu.

>>> Podivljali Skorcanitis patosirao protivničkog igrača! (VIDEO)

>>> Oštra kazna za "bejbi Šeka" zbog udaranja igrača laktovima! (VIDEO)

Sofo je dobacio da je u pitanju privatni razgovor o ličnim stvarima i da to ne bi trebalo snimati.

Sa naše strane, objašnjeno mu je da samo radimo svoj posao, jer je u pitanju otvoreni trening za novinare, i u periodu od 15 minuta možemo da snimamo sve što se dešava na terenu. To bi svakako i on sam trebalo da zna.

Pogledajte kako je izgledao bliski susret sa iznerviranim Big Sofom.

(D. U.)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gemathegreat

    15. oktobar 2015 | 14:00

    Ja primećujem da se vodi sinhronizovana hajka na njega iz kojeg god to razloga bilo. Te napusta Zvezdu, te hoće da bije novinare. Imam neki utisak da bi pojedine kuće koje vole da lansiraju takve hitove gde ih nema pustiti da čitaju vesti sa interneta kao sto su prošli u FK.

  • Čuburac

    15. oktobar 2015 | 12:14

    Ne vidim uopšte da je iznerviran niti čujem povišen ton u njegovom pitanju. Nikakvom gestikulacijom nije pokazao da je spreman na incident.

  • Korola

    15. oktobar 2015 | 16:09

    Sto se tice ankete,vidim da ljudi ne umeju da procene koliko ko doprinosi na terenu,ne razumem glasanje po reputaciji i imenu...ako neko doprinosi to je ludi Švaba i niko drugi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA