Nesuđeni napadač Zvezde se ljubio sa muškarcem (VIDEO)

Kristijan Benitez podigao prašinu u Meksiku posle kontroverznog načina proslavljanja pogotka

  • 0

Ime Kristijana Beniteza je poznato mnogima u Srbiji, iako ovaj ekvadorski fudbaler nikada nije igrao u Srbiji. Benitez je tokom predsedničkog mandata Dragana Stojkovića Piksija najavljivan kao veliko pojačanje Crvene zvezde, ali na kraju nije došlo do transfera.

Kasnije je Beniteza karijera vodila u meksičku Santos Lagunu, zatim Birmingem, da bi se opet vratio u Meksiko, gde danas nosi dres Amerike. Nedavni potez Beniteza na meču protiv Pueble je baš dobro protresao Meksiko. Ekvadorac je postigao pobedonosni gol za 3:2 i proslavio ga tako što se sa saigračem Martinom Vuosom poljubio u usta?!

Iako se Benitez kasnije pravdao da je stavio ruku na usta i da su samo simulirali poljubac, u Meksiku se diglo dosta prašine.

Predsednik Disciplinske komisije FS Meksika Alfonso Sabater je poručio čelnicima Amerike da porazgovaraju sa svojim fudbalerima o načinima na koji proslavljaju pogotke.

- Prikazivanje takvog ponašanja nije prikladno za decu koja gledaju utakmicu. Ovakve kontorverzne proslave moramo da izbegavamo - poručio je Sabater.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA