Zvezda ne žali novac: Papanikolau na Kališu?

 
  • 25

Zašto bi Grk mogao da pojača tim Dejana Radonjića?

Povrede pre svega, ali i želja da se u Evroligi što jače umeša u borbu za Top 16 fazu dovela je do toga da Zvezda bude zainteresovana za Kostasa Papanikolaua (krilo, 25), grčkog reprezentativca koji je nedavno dobio otkaz u Denveru.

Iako zvanične potvrde pregovora nema, vlažni snovi navijača Zvezde bi mogli uskoro da se pretvore u realnost.

Pre dve godine najbolji mladi igrač Evrolige želi urgentan ugovor u NBA pre nego što sezona počne, ali njegovih 4+ miliona dolara po sezoni za sada nemaju interesanata u najjačoj ligi na svetu.

Zato je Papanikolauu preostalo da juri ugovor u Evropi kako bi ostao u formi. Spekuliše se da bi CSKA i Olimpijakos mogli da ga dovedu u svoje redove, ali je i to na tankom štapu.

Ukoliko Kostas ne uspe da se izbori za bolji ugovor u Evroligi, ne bi trebalo isključiti mogućnost da bi prihvatio skromnije uslove iz Beograda, iako su i oni daleko iznad prosečnih plata u srpskoj i egionalnoj košarci.

Papanikolau nije odigrao nijedan meč za Denver u koji je stigao krajem jula kao deo trejda Taja Lousona u Hjuston. Prethodnu sezonu u Teksasu, Grk je u dresu Raketa na 43 utakmice zabeležio 4,3 poena po meču.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Empedokle Etna

    6. oktobar 2015 | 12:50

    Ne tako davno, neko je 13 godina, od Crvene Zvezde otimao igrače, pod izgovorom, da su oni u mogućnosti a mi nismo i da je to zakon tržišta! Mi, koji nismo bili u mogućnosti, nismo pitali kako su oni to u mogućnosti i odakle im novac za "zakon tržišta" i otpuštene NBA igrače! Sada, kada je izvor i moć novca ista, ali samo na drugoj strani, ovi što su sve zakone znali, odjednom su sve zaboravili! Ništa njima nije jasno! Pamćenje ih napustilo! Imaju puno pitanja, na koje odmah i odgovaraju! Ne znaju i znaju, sve kako im kada odgovara! A sada im baš ne odgovarai sada bi oni da se uspostavi ravnopravnost i uravnilovka! Malo im je bilo, ono što je prošlo i čime su se dičili i druge ismevali! Znaju šta ih čeka! Sve ono, kako su se ismevali!

  • Struki

    6. oktobar 2015 | 10:00

    Dok Misko(Raznatovic)ne "aminuje"i ne objavi,ne verujem,ha,ha,ha! Salu na stranu to bi bilo sjajno,ali ne znam koliko je to izvodljivo sa finansijske strane... Ipak prija to sto se ovakvi ekstra igracu dovode u vezu sa Zvezdom!

  • Rajko

    6. oktobar 2015 | 09:42

    Jos Spanulis i Printezis i ceo sampionski tim nase brace.Nek nas se dulo opet plasi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA