Juve stvarno najbolji: "Stara dama" uništila Romu 4:0 i pobegla Milanu u borbi za titulu

 
  • 0

Juventusu u preostalih pet kola ostalo da igra sa najlošijim timovima lige. Toti skoro u suzama gledao katastrofu svog kluba

Juventus je na impresivan način iskoristio kiks Milana protiv Bolonje i, demoliravši Romu 4:0 (3:0), stekao tri boda prednosti u odnosu na "rosonere" pet kola pre kraja Serije A.

Golove za "staru damu" postigli su Arturo Vidal u 4. i 8. minutu, Pirlo u 29. i Markizio u 52.

Torinski tim je u skoro prazničnoj atmosferi dočekao meč na krcatoj "Juventus areni", a bolji početak pristalice "stare dame" nisu mogli da požele. Čileanac Vidal je prve dve šanse na meču realizovao i najaviju rapsodiju ekpe, koja na titulu čeka od 2004. godine.

Tim Antonija Kontea je ovim trijumfom praktično osigurao titulu, jer ga u finišu sezone očekuju dueli sa Ćezenom, Novarom, Lećeom, Kaljarijem i Atalantom!

Frančesko Toti sa klupe je gledao brodolom Rome, koja bi vrlo lako mogla da ostane bez izlaska na evropsku scenu naredne godine. Za goste je sve otišlo u nepovrat posle isključenja golmana Stekelenburga, koji je napravio penal, koji je doneo velikih 3:0 domaćinu.

TABELA: Juventus 71, Milan 68, Lacio 55...

(Telegraf / S. M.)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA