Amerikanci zovu Vidića, ali evo zašto je njemu lepo u Interu iako ne igra

 
  • 0

MLS će, izgleda, biti naredna i verovatno poslednja stanica u karijeri proslavljenog srpskog fudbalera koji ima jedan od najvećih ugovora u milanskom klubu

Karijera Nemanja Vidića "zapela" je u Interu, gde je van svih planova Roberta Manćinija.

Logično je otud što Srbina "sele" iz redova "neroazura", što bi moglo konačno i da se desi, ali tek na leto, jer bivši štoper Junajteda nema nameru da se pre toga odriče unosnog ugovora i novca koji mu sleduje na osnovu sporazuma sa Interom, a on nije mali: 3,2 miliona evra po sezoni!

Vidiću u junu ističe ugovor koji sigurno neće biti produžen, a njegova naredna stanica u karijeri bi mogle da budu Sjedinjene Američke Države i klub čiji je jedan od suvlasnika aktuelni gazda Intera Erik tohir - Di Si Junajted iz Vašingtona, prenose italijanski mediji.

O odlasku Vidića iz Intera spekuliše se već duže vreme, a prve najave takvog ishoda su počele onoga trenutka kad je Manćini "zakucao" srpskog asa za klupu odakle ga je retko dizao.

Na sve to i povrede su mučile Vidića, pa mu je dugo trebalo da se vrati u takmičarski ritam i pokaže Manćiniju da je vredan dresa Intera.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA