SPEKTAKL U ATINI: Đorđević testira novi Partizan!

 
  • 2

Utakmici u grčkoj prestonici prisustvovaće i Dejan bodiroga, kome će biti uručeno priznanje za veliki doprinos u dresu Panatinaikosa

Fešta u Atini!

Podmlađeni tim Partizana predvođen novim trenerom Petrom Božićem odigraće u utorak (20 po našem vremenu) prijateljsku utakmicu sa Panatinaikosom u dvorani "OAKA" (Olimpijski Atletski Centar Atine), koja će, zanimljivo, još samo danas nositi taj naziv.

>>> Partizan i Panatinaikos igraju u čast bivših i budućih zvezda dva kluba!

Naime, ubuduće će se ovo olimpjjsklo zdanje i čuveni košarkaški hram zvati "Pavlos Janakopulos", po bivšem vlasniku Panatinaikosa, ocu aktuelnog predsednika "zelenih" Dimitrosa.

Foto: kkpartizan.rs Foto: kkpartizan.rs

U hali će, naravno, biti prisutan i novi trener Panatinaikosa Aleksandar Đorđević, baš kao i nova pojačanja Atinjana Miroslav Raduljica i Ognjen Kuzmić, a uz njih i Aleksandar Pavlović, koji će zaigrati protiv dojučerašnjeg kluba za razliku od srpskih reprezentativaca.

>>> Berić: Verujem da će nas Grobari podržati i pored odlaska Vujoševića

Podsetimo da je grčki klub organizovao ovu utakmicu kako bi odao počast svojim legendama među kojima će biti i velikan srpske košarke Dejan Bodigora. Njemu će, kao još četvorici bivših igrača Panatinaikosa (dijamantidisu, Vrankoviću, Focisu i Alvertisu) biti uručena priznanja za sve što su uradili za šestostrukog prvaka Evrope.

Naravno, biće ovo prilika i da navijači "zelenih" na delu vide renoviranu ekipu u kojoj su, pored pomenutog trija naših igrača, i Nik Kalates, Džejms Faldejn, uz proverene snage Dijamantidisa, Jankovića, Gista, Papasa...

(Telegraf.rs)

Video: Driftovanje iz prvog lica: Evo kako to izglead kada se nalazite u automobilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    23. septembar 2015 | 09:14

    Vrlo tezak izazov za Panatinajkos,ako ovo dobiju,imaju veliku sansu da osvoje Evroligu :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA