Fudbalerki muž zabranio da igra za reprezentaciju!

 
  • 1

Kapiten iranske reprezentacije neće učestvovati na azijskom kupu jer joj je suprug uzeo pasoš

Kapiten ženske iranske fudbalske reprezentacije Nilufar Ardalan  neće predvoditi svoju ekipu na predstojećem azijskom kupu jer joj zbog prepirke u kući suprug ne daje da koristi pasoš.

Prema iranskom zakonu, suprug ima pravo da svojoj izabranici ne dozvoli da putuje u inostranstvo. Suprug Nilufar Ardalan se nije složio sa njenim putovanjem jer je želeo da ona bude kod kuće za prvi školski dan njihovog sina.

Ardalan je na svom instagram profilu priznala da neće učestvovsti na turniru ali je dodala da celu stvar preuveličavaju strani mediji. Zatražila je i promene u iranskom zakonu koji se tiče putovanja udatih žena u inostranstvo.

- Ja sam samo vojnik koji se bori da podigne zastavu svoje zemlje. Volela bih da se donese zakon koji će omogućiti i ženama vojnicima da se bore da podignu zastavu - napisala je Ardalan.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :-)

    16. septembar 2015 | 18:02

    Pa,koliko se secam, neko muslimanske veroispovesti pre nekoliko dana napisa da su njihove zene slobodne da rade sta im je volja...sta to bi sad? Bas me ubediste da je islam to sto pricate!!! Drage dame,drzite se vi pravoslavlja i znacete sta je sloboda ,ali bas,bas,sloboda!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA