BALOTELI OPET BLISTA: Vratio se Super Mario i postigao super gol! (VIDEO)

 
  • 1

Problematični napadač briljirao u prvoj utakmici od povratka u Milan

Već u prvoj utakmici za Milan Mario Baloteli je pokazao koliko će biti važan igrač za ekipu Siniše Mihajlovića! Naravno, pod uslovom da mu glava bude "na mestu" ove sezone.

Problematični fudbaler, čija je karijera opasno krenula nizbrdo, bio je centralna figura prijateljske utakmice protiv Mantove, pošto je bio strelac, jednom asistirao, a izborio je i penal, u pobedi od 3:2.

>>> Ne zna ko su mu saigrači? Neprofesionalnost Balotelija oborila rekord

Mihajlović je Balotelija uvrstio u startnu postavu, a ovaj je posle samo tri minuta igre postigao efektan pogodak sa dvadesetak metara! I to nije bilo sve od bivšeg igrača Intera, Sitija i Liverpula. On je u 37 minutu bio najviši u skoku posle kornera, nabacio loptu na nogu Poliju, a ovaj je smestio u gol.

Prvo poluvrme završeno je rezultatom 2:2.

U nastavku, ponovo je Baloteli bio igrač oko koga se "sve vrtelo" u napadu višestrukog evropskog prvaka. U 63. minutu nepropisno je srušen u kaznenom prostoru Mantove, a Luiz Adrijano je bio precizan sa bele tačke.

- Sve vreme sam bio spreman da igram na najvišem nivou. Srećan sam što sam dao gol i asistirao - rekao je Baloteli u kome su Mihajlović i Milan, izgleda, dobili veliko pojačanje.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm...

    4. septembar 2015 | 08:56

    Engleska više služi za uništavanje nekih fudbalera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA