JAMAJKA OPET RAZBILA AMERIKU: Brutalan finiš Boltove sestre po zastavi u štafeti 4x400! (VIDEO)

 
  • 4

Štafeta Jamajke na 4x400 metara slavila je u foto finišu protiv Amerikanki

Poslednji dan Svetskog prvenstva u atletici u Pekingu doneo je veliko uzbuđenje, a sve je kulminiralo u trci ženske štafete 4x400 metara u kojoj su posle brutalnog finiša trijumfovale Jamajčanke.

Amerikanke su imale veliku prednost i delovalo je kao da će doći do zlata, ali je u poslednjih 100 metara Jamajčanka istrčala neverovatno i u poslednjih nekoliko metara prestigla američku trkačicu i donela svojoj reprezentaciji novo zlato u sprinterskim disciplinama, po ugledu na mušku ekipu, koja je na čelu sa Juseionom Boltom osvojila sve medalje u sprinterskoj konkurenciji.

>>> Pogledajte kako su Bolt i ekipa oduvali Amerikance! (VIDEO)

>>> Bolt ponovo razvalio Amerikance! Ostali su i bez medalje u štafeti! (FOTO) (VIDEO)

Američka štafeta je bila favotit pre trke. Sanja Ričards Ros, Nataša Hestings, Alison Feliks, Fransena Mek Korori predstavljali su dtim tim ženske štafete, koja je imala najbolje vreme uoči finala.

Ipak, Jamačkanke u sastavu Kristin Dej, Šerika Džekson, Stefani En Mekfirson, Novlen Vilijams Mils uspele su da dođu do najsjajnijeg odličja i nanesu Americi još jedan poraz u sprintu. Sprint Vilijams Mils je u sprintu u poslednjih

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA