TRANSFERI: Tri Japanca i Kinez u Voši, Junajted kupuje klinca koji je zaludeo Dortmund

 
  • 4

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

Ostalo je još malo vremena za klubove na tržištu fudbalera, a završen je i 53. dan po redu.

Njega su obeležile informacije da Junajted želi Nejmara, ali i da Crveni đavoli nude 3 miliona evra za 17-godišnjeg Rafika Zekninija. Takođe, Adem Ljaić je dobio ponudu od Luke Tonija da pređe u Veronu.

>>> Ovde pročitajte šta ste propustili u toku prethodnog, više nego interesantnog dana.

21.58 - JUNAJTED ŽELI RAFIKA ZEKNINIJA, MLADIĆA KOJI JE ČINIO ČUDA PROTIV DORTMUNDA

Norveški mediji objavili su informaciju da je Mančester junajted spreman da ponudi 3 miliona evra Od Grenlandu za Rafika Zekninija. Steite se samo kakav je ''haos'' pravio na terenu protiv Dortmudna.

21.10 - KINEZ I JAPANCI U VOJVODINI

Vojvodina do sada nije imala strance u ekipi, ali u narednih nekoliko dana moguće je da će potpisati sa fudbalerima iz Azije.

- Stigao je na probu Jošida (29), momak koji je igrao i u Prvoj ligi Japana. On je ofanzivni vezni fudbaler, a može da igra i na poziciji napadača. Došli su u naš centar i njegovi zemljaci, veznjaci Kubo i Mačuda, a uz njih je stigao i Božan, 20-godišnji napadač iz kineskog tima Šangaj Šenhua, visok 192 cm - rekao je koordinator za mlađe kategorije Voše Milan Kosanović:

- U prvih nekoliko dana radili su individualno, a od ponedeljka će trenirati s Proleterom i, ukoliko budu zadovoljili kriterijume, neki od njih će dobiti šansu da rade i s prvim timom Vojvodine. U svakom slučaju, plan je da trojica Japanaca budu kod nas do 1. septembra, dok će Kinez ostati tri dana duže, a od njih samih zavisi da li će se izboriti za priliku da ostanu i duže, odnosno da dobiju šansu u nasem prvom timu.

20.15 - TOTENHEM PONUDIO 21 MILION ZA VANJAMU

Pevci nius dobro počeli novu sezonu i pojačanja su neophodna. Prvi pik Poketuina jeste Viktor Vanjama iz Sautemptona, a engleski mediji spekulišu o cifri od 21 milion.

19.51 - GINDOGAN NA METI JUVENTUSA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ilkaj Gindogan nalazi se u tefteru čelnika Juventusa koji su spremni da ponude 25-30 miliona evra za reprezentativca Nemačke i vezistu Dortmunda. Pominje se da bi na Vestfalen u suprotnom pravcu mogao Marota.

19.23 - ČARLI OSTIN PRESKUP

KPR ne odustaje od cene koju su odredili za Čarlija Ostina. Sjajni napadač je meta Noriča, ali Kanarince odbija cifra od 24 miliona evra.

18.52 - HRVAT PREDSTAVLJEN U HIHONU

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović odradio je prvi trening sa Sportingom u koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu i službeno je predstavljen medijima.

- Hvala Barseloni, Sportingu i mojoj porodici. Jako sam sretan, vrlo lepo sam dočekan, nisam to očekivao jer ipak dolazim iz B ekipe Barse. Enrike mi je rekao da je Sporting moja sledeća destinacija jer će ovdje moći da vidi kako napredujem. Abelard mi je rekao da želi igrača koji će napadati, ali i koji se može i braniti. Tako da sam došao ovde učiti - rekao je Halilović.

18.14 - LUKA TONI ZVAO LJAJIĆA U VERONU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Neposredno pre meča Verone i Rome, koji je počeo u 18.00 časova, veteran Luka Toni pozvao je Adema Ljajića da dođe u Veronu.

- Dođi ovde, u Romi nećeš igrati - kroz osmeh je poručio Toni.

17.39 - PATO IMA PONUDE IZ PREMIJER LIGE

Nekadašnji fudbaler Milaan i brazilske reprezentacije mogao bi da se vrati u Evropu. Tačnije, Premijer ligu pošto ima ponude Stouka i Sanderlenda.

17:00 - OLARDAJS MENJA ADVOKATA

Dik Advokat je pred početak sezone bio prvi favorit za dobijanje otkaza. A to bi moglo da se obistini već posle nekoliko kola. Miror prenosi da će ''crne mačke'' dovesti Sema Olardajsa ukoliko bivši selektor Srbije napusti klupu Sanderlenda.

16:30 - MILAN I SAMPDORIJA SE CENJKAJU ZA SORIJANA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Još uvek nema dogovora između Milana i Sampdorije u vezi sa Robertom Sorijanom. Navodno Milan nudi 10 miliona evra, dok Đenovljani traže dva više. Rosoneri su spremni da u pregovore ubace i Antonia Noćerina koga bi u paketu ponudili Sampdoriji.

16:00 - DE BRUJNE UZNEMIREN ZBOG GLASINA O TRANSFERIMA

- Kevin je malo umoran ovog momenta jer se mnogo toga događa oko njega - rekao je Heking za Bild.

- Našao se u situaciji koja mu je sve vreme u mislima. Pokušavamo da ga vratimo u najbolju formu. - izjavio je trener Volfsburga.

Mediji su prethodnih dan objavili da će De Brujne preći u Siti za 70 miliona evra i da je samo pitanje vremena kada će se transfer realizovati.

15:30 - KUVA SE TRANSFER BOMBA

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da predsednici Real Madrida i Pari Sen Žermena, Florentino Perez i Naser Al Kelafi imaju sastanak u Londonu, gde su otišli na ručak u društvu super-agenta Žoža Mendeša.

Ovo može da znači samo jedno - sprema se veliki transfer! Pari Sen Žermen je u nekoliko navrata povezivan sa transferom Kristijana Ronalda, dok je se spekulisalo i da bi zvezda PSŽ-a Zlatan Ibrahimović, mogao da pređe u Real.

Ova informacija izazvala je brojne spekulacije, a kako i ne bi, kada na jednom mestu imate trojicu jednih od najmoćnijih ljudi svetskog.

15:00 - MURINJO PUŠTA KVADRADA U JUVE

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Hose Hvadrado bi mogao da napusti Stanford Bridž posle svega šest meseci. Došao je u zimskom prelaznom roku i za njega je Čelsi platio veliku sumu novca, ali se nije dokazao u Londonu.

Spekuliše se da bi Murinjo pustio Kolumbijca i zbog mogućeg transfera Pola Pogbe, kako bi to odobrovoljilo Staru torinsku damu da pusti Francuza.

14:30 - RODŽERS ŠALJE MLADE NA POZAJMICU

Novinari su pitali Trenera Liverpula o novim igračima koji se pominju kao moguća pojačanja Liverpula, međutim on nije želeo mnogo da priča o tome, već je istakao da je zadovoljan igračima koje je doveo.

On je otkrio i da će na pozajmicu da pošalje nekoliko mladih igrača, ali nije otkrivao imena, samo je istakao da Džordan Rositer nije među njima.

>>> Lazar Marković je jednim tvitom oduševio Grobare i zbunio Engleze

14:00 - REAL DEMANTUJE PONUDU ZA DE HEU

Pojedini mediji izvestili su da je Real Madrid poslao ponudu Junajtedu za Davida de Heu u visini od 40 miliona evra, ili 30 miliona plus Kejlor Navas u paketu. Ipak, rukovodstvo kraljevskog kluba demantovalo je tu informaciju, prenosi španska Marka.

13:30 - NEJMAROV AGENT DEMANTUJE TRANSFER

Agent brazilskog fudbalera Vagner Ribeiro rekao je za Globo da Nejmar neće napustiti Barselonu i preći u Mančester junajted.

- To što se piše nije ništa. Nejmar ima još tri godine ugovora. Britanske novine su pune spekulacija. Barselona nikada nije pomišljala na prodaju Nemjara, i on je srećan tamo - odlučno je demantovao glasine Nejmarov agent.

12:50 - REAL DOVODI MLADU ŠPANSKU ZVEZDU?

Kraljevski klub je spreman da dovede jednu od najvećih mladih zvezda španskog fudbala - Danija Sebaljosa iz Real Betisa. Kadena Kope navodi da je će 19-godišnjak preći na Santrajgo Bernabeu u nekoliko narednih dana, ali će zatim biti prosleđen na pozajmicu drugom klubu, u kome bi dobio više prilike.

12:25 - BENZEMA U ARSENALU NAREDNE NEDELJE

Sve su glasnije spekulacije da će Benzema potpisati za Arsenal. Poslednju informaciju podelio je italijanski novinar Emanuele Đulijaneli, koji je na Tviteru napisao da će napadač Reala naredne nedelje biti fudbaler Arsenala!

12:00 - JUNAJTED PREGOVARA SA BARSOM ZA NEJMARA

Posle propalog pokušaja da dovede Pedra, Junajted se okrenuo novom fudbaleru Barselone. Britanski tabloid San objavio je za mnoge šokantnu informaciju da Crveni đavoli pregovaraju sa zvezdom Barselone i brazilskog fudbala.

Ipak, teško je očekivati da će se Katalonci odreći usluga Brazilca, i očekuje se da potpiše novi ugovor narednih dana. Međutim, Junajted će pokušati da unosnom ponudom ubedi Barsu da ga proda.

Brazilac u ugovoru ima klauzulu po kojoj neki klub može da ga kupi samo ako plati 191.000 000 evra, a Barsa ne želi da ga proda za manje od navedene cifre, koja bi bila novi svetski rekord kada je u pitanju fudbalski transfer.

San prenosi da je Junajted spreman da plati 100 miliona evra. Pratićemo situaciju i izvestiti vas o najnovijim informacijama u vezi ove potencijalne bombe leta.

11:30 - RENDŽERS DOVEO FUDBALERA ARSENALA

Rendžers je obavestio da je dogovorio pozajmicu mlade zvezde Arsenala Gediona Zalema. Osamnaestogodišnjak će narednu godinu provesti u Glazgovu.

10:45 - JUVENTUS NE DA POGBU

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pre nekoliko dana odjeknula je bombastična vest da je Žoze Murinjo spremio čak 140 miliona evra za Pola Pogbu iz Juventusa. Britanski tabloid San je izvestio da je Čelsi prihvatio da plati obeštećenje koje je odredio klub iz Torina.

Međutim, Stara torinska dama, koja je ovog leta već ostala bez nekoliko bitnih fudbalera, poručuje da Francuz nije na prodaju.

10:15 - MURINJU BILO POTREBNO 60 SEKUNDI DA DOVEDE PEDRA

Trener Čelsija Žoze Murinjo je rekao da mu je bilo potrebno 60 sekundi razgovora da ubedi Pedra da pređe u Čelsi. Napadač Barse bio je već viđen u Junajtedu, dogovor samo što nije postignut, a onda je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da prelazi u Čelsi.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Murinjo je odradio krađu veka, a novinarima je otkrio i kako je uspeo u tome, otkrivši razgovor koji je imao sa Pedrom, a koji je trajao svega minut.

- Da li je istina da želiš da napustiš Barselonu?- pitao je Murinjo.

- Jeste, tačno je. Volim ovo mesto, ovo je moj dom, ali vreme je da odem - odgovorio je Pedro.

- Da li si potpisao za neki drugi klub? - bilo je novo pitanje Portugalca.

- Gotovo da jesam, ali još uvek ne - rekao je Pedro.

- Da li želiš da dođeš u Čelsi? - upitao je Murinjo još jednom.

- Da, želim - rekao mu je Pedro, posle čega je ubrzo i realizovan transfer.

Transferi, tračevi

Od sada Telegraf možete da pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA