SRBI VIDAJU RANE POSLE KINE: Raduljici razbijen nos, Dangubića ušivali...

 
  • 0

Srećom, povrede nisu teže prirode

Selektor košarkaške reprezentacije Aleksandar Ðorđević istakao je posle pobede nad Kinom (95:55) na turniru "Trofej Beograda" da je zadovoljan odnosom igrača i dodao da se ekipa nalazi na pravom putu uoči početka prvenstva Evrope.

- Pohvalio bih igrače za odnos prema igri, ispoštovali su dogovor iz svlačionice i to me jako raduje. Sutra nas očekuje utakmica s Rusijom, koja će biti u jačem sastavu nego prošli put kada smo se sastali. Bez obzira na rezultat, moja filozofija je da ekipa uvek igra najjače što može jer je to respekt prema nacionalnom dresu.

>>> Srbija u polupraznoj Areni ponizila Kineze!

Igra naše reprezentacije ide ulzanom putanjiom i to je evidentno.

- Vidi se da smo na pravom putu, momci su koncentrisani i nemam zamerke. Naša igra može biti tečnija i radimo na tome - rekao je Ðorđević na konferenciji za medije posle utakmice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je poručio da je većina igrača spremna, kao i da je Bogan Bogdanović zbog bola u leđima propustio današnju duel. Kinezi su se pokazali kao žustar rival što su na svojoj koži najbolje osetili Raduljica i Dangubić.

- Bogdanović se već par dana žali na povredu leđa, ali dao je dosta na pripremama, radio je puno i radi preventive smo odlučili da preskoči meč. Sutra će biti u sastavu. Teodosić i Erceg su ušli i pokazali da su 100 posto spremni. Milosavljević je odradio zagrevanje i on je u dobrom stanju. Raduljici je nos "razbijen", ali mu nije slomljen. Dangubiću su ušili usnu, ali vratio se na teren - istakao je Ðorđević.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Selektor nacionalnog tima pozvao je navijače da podrže tim u finalnoj utakmici protiv Rusije, koja je i ujedno poslednja utakmica koju će selekcija odigrati u Srbiji pred EP.

- Pozivamo navijače da u što većem broju dođu na sutrašnju utakmicu, a mi ćemo im se zalaganđem i igrom na parketu odužiti.

Reprezentacija Srbije finalu utakmicu "Trofej Beograda" igra sutra sa selekcijom Rusije od 20.30 sati u Kombank areni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Driftovanje iz prvog lica: Evo kako to izglead kada se nalazite u automobilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA