LUDILO NA OLIMPIKU: 10 golova, Roma vodila 6:0, Džeko blistao na debiju! (VIDEO)

 
  • 1

Kakva je to bila generalna proba obe ekipe pred početak šampionata. Uživajte...

Kakav je to bio spektakl na "Olimpiku" u Rimu koji su priredili fudbaleri pre svega domaće Rome, a onda i Sevilje u drugom poluvremenu. Na kraju publika je videla čak 10 golova, iako verovatno navijači "vučice" pomalo razočarani s obzirom da je njihov tim vodio 6:0.

U generalnoj probi za obe ekipe pred početak nacionalnih šampionata dogodila sa neviđena goleada i neviđeno kretanje rezultata. Četiri gola su domaći igrači postigli u prvom poluvremenu, a u drugom dali dva i uspeli da prime čak četiri što je samo doprinelo vrhunskoj predstavi na ispunjenim tribinama rimskog stadiona.

Glavna ličnost večeri bio je sigurno Edin Džeko koji je debitovao u dresu Rome i predstavio se navijačima, čiji će sigurno biti ljubimac, ako pogledamo njihovu reakciju, ali i njegovu partiju sa dva pogotka. Samo četri minuta mu je bilo da postigne prvenac u bordo dresu i otvori goleadu koja je uspedila.

Za njim se upisao Torosidis, pa onda ponovo on i na kraju poluvremena Naingolan. Na startu drugog dela još jedan debitant je postigao prvi gol u novom klubu, Mohamed Salah da bi tačku na seriju golova Rome stavio Toti iz penala u 63. minutu.

Delovalo je u tom trenutku da sledi pravi potop osvajaču Lige Evrope - Sevilji, međutim, u poslednjih 20 minuta su uspeli da spasu svoju čast. Suarez u 70, Rejes u 76, Koke  u 83, i na kraju ponovo Suarez u 86. minutu su koliko-toliko ublažili poraz svog tima.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA