Dudaš neće učestvovati u Pekingu, ali šalje poruku koja obećava za Olimpijske igre!

 
  • 0

Srpski desetobojac veruje da je pred njim dobra godina naredne sezone kada će biti održano i najveće sportsko takmičenje na planeti

Srpski desetobojac Mihail Dudaš nije uspeo da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u atletici koje se održava u Pekingu, ali ga nije poklekao zbog toga.

On se oglasio na svom Fejsbuku, gde je istakao da je uspeh to što je prevazišao povredu ahilove tetive i nastavio da trenira dalje, i najavio da ima dobar osećaj za sledeću godinu, kada se održavaju Olimpijske igre u Riju.

>>> Srpski atletičari spremni za Svetsko prvenstvo u Pekingu

>>> Srbija ima još jednog atletičara na Svetskom prvenstvu

- Ove godine se nažalost neću takmičiti na svetskom prvenstvu u Kini, jer nisam uspeo da se kvalifikujem. Neko bi rekao da je to neuspeh, ali ja smatram da sam pobedio time što sam prevažisao operaciju ahilove tetive i nastavio da treniram dalje.

- Koliko je bilo teško, samo ja znam. Ali idemo dalje. Rio je sledeće godine, i ja imam super osećaj. Napravićemo još jedan desetoboj ove godine, krajem septembra i pokušaćemo da napravimo što je više bodova moguće - napisao je Dudaš i poželeo sreću svim atletičarima koji će u Pekingu braniti boje Srbije.

Foto: Facebook/Mihail Dudas Foto: Facebook/Mihail Dudas

- Svim atletičarima koji se takmiče u Kini želim svu sreću da pokažu ono za šta su spremni a ja ću do tada da se vozam kanuom i da radim malo na gornjem delu tela, možda ću onda baciti kuglu malo više. Do sledećeg višeboja - napisao je Dudaš.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA