Real podneo žalbu za krađu u Minhenu

 
  • 0

Madriđani besni zbog ukradenih kopački Kristijana Ronalda, Karima Benzeme i Mesuta Ozila

U Real Madridu na sva usta kukaju kako su pokradeni u Minhenu. I dok se Žoze Murinjo žali na suđenje i (ne)regularan prvi gol Bavaraca, klub je poslao žalbu u UEFA na ime jedne druge krađe. Naime, anonimni lopovi su iz svlačionice Madriđana ukrali tri para kopački Ronaldu, a ojađeni su i Benzema i Ozil.

Madridski klub je zbog toga uputio i zvaničnu žalbu evropskoj kući fudbala.

- Bruka i srmota! Nema šanse da bi se tako nešto moglo dogoditi u Madridu - prokomentarisao je Žoze Murinjo.

Čelnici minhenske policije su saopštili da su pokrenuli istragu.

- Pošto je svlačionica bila zaključana, u pitanju je klasično delo razbojništva i pljačke. Pokrenuli smo istragu i učinićemo sve da krici budu kažnjeni - navodi se u saopštenju policije iz Minhena.

Mediji u Španiji bljuju vatru, jer im je upravo takav neki događaj bio potreban posle bolnog poraza njihovog madridskog mezimčeta.

- Gde su sigurnosne mere? Bajern sebe smatra velikim klubom, ali oni samo misle da su veliki. Ovakvo nešto se ne događa velikim klubovima. I neka izabranici Jupa Hejnkesa budu sigurni da mogu mirno da dođu u Madrid i da im se neće dogoditi ništa slično. U Madridu niko ne želi ništa Bajernovo. Niko im ništa neće tražiti. Ne interesuju nas - napisao je Tomas Ronesro, kolumnista madridskog sportskog dnevnika "As".

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA