Trener Čukaričkog čestitao Vojvodini i nahvalio Lalatovića!

 
  • 3

Brđani u subotu, u derbiju kola, gostuju Borcu iz Čačka...

Remi protiv Rada kod kuće, uz sijaset promašenih prilika, opomena je za fudbalere Čukaričkog koji u subotu gostuju u Čačku ekipi Borca.

Meč 3. kola Super lige na programu je od 20.00 časova, ali pre nego što je analizirao naredno gostovanje, trener Brđana Vladan Milojević čestitao je Vojvodini na fenomenalnom rezultatu i pobedi u Torinu.

- Najpre bih želeo iskreno da čestitam Vojvodini na velikom uspehu i odličnoj igri protiv Sampdorije. Fenomenalan rezultat. Mislim da je tako nešto potrebno srpskom fudbalu. Očigledno je da ovde ima kvaliteta bez obzira na sve što se priča. Veliko bravo od mene lično treneru Zagorčiću, igračima i stručnom štabu Vojvodine. Što se tiče utakmice protiv Borca, bez obzira na to što je tek treće kolo, idemo u goste lideru na tabeli - rekao je Milojević i nastavio:

- Borac je i prošle godine imao dobar tim sa kvalitetnim pojedincima. Više su kuburili sa rezultatom nego sa igrom. Ove godine su po meni napravili pametan potez angažovanjem trenera Nenada Lalatovića. Sa druge strane i Lala je doneo hrabru i ispravnu odluku. Očigledno je želeo da nastavi da se edukuje i da radi. Njegov pečat se vidi u ekipi Borca koja igra atraktivno, disciplinovano i timski. Imaju veliki motiv. Svaka čast, samo tako neka nastave i nema sumnje da je pred nama teška utakmica.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Moramo da budemo odgovorni na terenu, disciplinovani, takođe sa velikim motivom kako bismo parirali takvom timu. Vidim da je Lala nama prepustio ulogu favorita, ali mislim da u ovakvim utakmicama nema favorita. Očekujem da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta. Čačak to i zaslužuje. Spremićemo se da odigramo na najbolji mogući način, kao što smo to činili i do sada. Imali smo niz utakmica u ritmu četvrtak-nedelja. Prethodne dane i tu neku malo dužu pauzu iskoristili smo da se više odmorimo psihički nego fizički kako bismo bili u što boljoj formi za Borac.

- Mogu da obećam da će biti dobra i zanimljiva utakmica. Pozivam i ovom prilikom čačansku publiku da dođe i da uživa u fudbalu.

Svoje viđenje narednom meča dao je i štoper Lukas Pjasentin.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Zna se da Borac ima dobar tim što su uostalom i potvrdili sa dve pobede na početku prvenstva. Ali i mi smo takođe kvalitetna ekipa. Idemo u Čačak da osvojimo tri boda. Borac ima dobrog trenera koji je radio je u Crvenoj zvezdi. Opet kažem, svesni smo sopstvenih mogućnosti i hoćemo pobedu koja bi nam mnogo značila posle bodova koje smo izgubili u prošlom kolu kod kuće. Biće teška utakmica. Poštujemo Borac, ali naš cilj je trijumf - konstatovao je Lukas Pjasentin.

Gabala je i dalje neprežaljena...

- Teško je. Nismo hteli da na taj način završimo kvalifikacije. Imali smo veliku želju da prođemo u 3. kolo. Moramo da idemo dalje. Imamo mnogo izazova u domaćem prvenstvu, gde hoćemo da budemo što bolji. I prvi ako je moguće. Znamo da možemo. Mnogo toga zavisi od nas samih - smatra Pjasentin, dok Milojević navodi:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- U fudbalu gledam kao i u životu, ako ste mogli, onda bi se verovatno to i dogodilo. Ako se nije desilo... Ostaje gorak ukus tog jednog gola koji nismo postigli. Svi danas igraju fudbal. Iluzorno je pričati ko je iz koje zemlje. Evo pogledajte meč Sampdorije i Vojvodine, da li bi vam neko pre te utakmice pomeno da je taj epilog moguć? Svaka je utakmca za sebe i mora da se veruje. Ne volim da se vraćam u prošlost. Ne znam... Nešto nam je falilo, rekao bih da je baš tanka linija razdvojila uspeh od neuspeha.

- Ispali smo zbog jednog jedinog gola, a u oba meča smo imali više šansi. Nisam neko ko koristi albi, tako da se ne bih previše osvrtao na utakmicu protiv Gabale. Sigurno da smo hteli da prođemo, pružili smo sve od sebe, možda nam je nedostajalo pet do deset odsto više, ali ko zna da li bi i to bilo dovoljno. Sve je sada iza nas. Ali je činjenica da radite cele godine da biste igrali evropske utakmice. Mora da postoji taj auto motiv, želja, samopouzdanje i tu se negde lomimo. Surov je profesionalizam u fudbalu. Uvek je novo dokazivanje. Igrači moraju da budu spremni za to psihički i fizički. To im je posao - kazao je Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trener

    31. jul 2015 | 19:24

    Svaka ti cast...Gospodiin....i jedan od najboljih trenera...bravo..

  • grobar do koske

    31. jul 2015 | 18:38

    Vosi sto je cestitao, OK, ali zasto Laletu, od kada se nekom cestita na OSVOJENOM DRUGOM MESTU i OTKAZU POSLE tog "USPEHA" ..??!!! .. .!. XXAAXXAA .!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA