Mihajlovićevo otkriće: 16-godišnji golman odbranio jedanaesterac Krosu, ali promašio penal za pobedu! (VIDEO)

 
  • 0

Srpski stručnjak je na prijateljskom meču protiv Reala dao priliku u drugom poluvremenu tinejdžeru po imenu Đanluiđi Donaruma koji je branio i u penal seriji

Siniša Mihajlović se prihvatio posla u Milanu koji pokušava da podigne na noge i vrati mu mesto među fudbalskom elitom Evrope. Srpski stručnjak je počeo od nule i polako gradi tim za narednu sezonu podjednako se oslanjajući na pojačanja, ali i produkte klupske omladinske škole.

>>> MIHIN MILAN NA PENALE IZGUBIO OD REALA: Ne propustite da vidite potez meča u režiji Ronalda! (VIDEO)

>>> Mihajlović zadovoljan dominacijom nad Realom!

Tako je bivši selektor Srbije na turneju po Aziji poveo 16-godišnjeg golmana Đanluiđija Donarumu, ali ga nije kao većina drugih trenera poveo kao podršku iskusnom Lopezu i Abijatiju, već mu je odmah pokazao da na njega najozbiljnije račune davši mu šansu da brani u drugom poluvremenu protiv slavnog Reala iz Madrida.

Talentovani tinejdžer je pošto je meč bio završen 0:0 dobio priliku i da brani jedanaesterce, gde je uspeo da odbrani udarac Tonija Krosa, a kasnije je čak bio i izvođač penala, međutim, njegov udarac je odbranio Kiko Kasilja i tako done trijumf "kraljevskom klubu".

Ipak, bez obzira što je na neki način Donaruma tragičar ove utakmice sigurno je da je stekao ogromno iskustvo braneći udarce Ronalda, Bejla, Modrića i ostalih, a Mihajlović je još jednom pokazao da kod njega nema veze koliko imate godina, već koliko ste talentovani i vredni na treninzima.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA