Zvezda našla zamenu za Dženkinsa! (VIDEO)

 
  • 1

Novi Amerikanac u fokusu crveno-belih

Čarls Dženkins je otišao, blizu izlaznih vrata je i Jaka Blažič, pa je Zvezdi pod hitno potreban pouzdan igrač na poziciji beka za izazove u narednoj sezoni. 

Da li je Amerikanac Met Džening pravo rešenje?

Crveno-beli su, navodno, "bacili udicu" nekadašnjem košarkašu Montepaskija i Cibone, koji je minulu sezonu odigrao kod Dušana Ivkovića u Anadolu Efesu.

Navijači turskog kluba najviše pamte njegovu trojku u poslednjoj sekundi utaklmice sa Realom, u plej-ofu Evrolige, a i da nije bilo tog poteza, ostaje konstatacija da je Amerikanac iza sebe imao sasvim solidnu sezonu.

Blažič nije siguran da ga Zvezda i dalje želi!

Problem za Zvezdu je to što su za Dženinga zainteresovani i klubovi sa većom platežnom moći od Beograđana poput Panatinaikosa i ruske Lokomotive, a na igraču je sada da odluči kom carstvu će se privoleti.

Džening je tip igrača sa istančanim osećajem za šut, pogađa trojke u visokim procentima, što je baš ono što su crveno-beli izgubili odlaskom Dženkinsa, pa bi njegov zemljak, čini se, bio dobro rešenje za spoljnu liniju prvaka ABA lige za sledeću sezonu.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XiY

    29. jul 2015 | 17:50

    Nista posebno . Imali su 3x boljeg sutera ispred nosa (Brady Heslip)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA