Zlatna deca srpske atletike: Konkurencija je bila jaka, ali smo i mi finiširali jako!

 
  • 0

Elzan Bibić i Tamara Mićević koji su osvojili odličja na Evropskim olimpijskim igrama mladih izneli su svoje utiske posle velikog uspeha

Mladi srpski atletičari Elzan Bibić i Tamara Mićević rekli su da su presrećni nakon osvajanja zlatne i srebrne medalje u trkama na 3.000 metara na letnjim Evropskom olimpijskim igrama mladih u Tbilisiju.

>>> Dve medalje za srpsku atletiku na letnjim Olimpijskim igrama mladih!

- Konkurencija je bila jaka, ali pobedu mi je doneo sav trud i napor koji sam uložio u trening. Sa trenerom sam dogovorio takvu taktiku da u finišu pojačam, jer generalno sam najbolji u poslednjih 500 metara. Imajući u vidu koliko se spreman, nadam se da i u sredu mogu da napravim dobar rezultat - rekao je Bibić posle trke u kojoj je trijumfovao rezultatom 8:50.10 minuta.

Mićevićeva je navela da nije ni sanjala da bi ovako nešto moglo da se desi.

- Presrećna sam zbog medalje. Konkurencija je bila jaka, trka je krenula malo sporije, ali je vremenom bila sve brža. Uspela sam to da ispratim i da na kraju dobro finiširam i dođem do medalje - kazala je mlada srednjeprugašica.

Mićević je do srebrnog odličja došla rezultatom 9:59.07 minuta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA