Ivanin dnevnik sa priprema: Vreli asfalt i vrela plaža, a još vrelija Španovićeva! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Najbolja srpska atletičarka se sprema za Svetsko prvenstvo uz red treninga i red uživanja na moru

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović se priprema za najvažniji događaj koji je očekuje ove godine - Svetsko prvenstvo u Pekinga, gde će pokušati da nadmaši rezultat sa prethodnog kada se okitila bronzanim odličjem.

Evropska šampionka u dvorani nalazi se na pripremama u Sloveniji gde je spojila lepo i korisno, pa tako trenira žestoko, a onda se u pauzama opušta i odmara na slovenačkom primorju.

Svoje aktivnosti tokom pripremnog perioda srpska atletičarka redovno deli sa pratiocima na Instagramu, pa je tako podelila fotografiju sebe u kupaćem kostimu na plaži uz poruku "Na današnji dan sledećeg meseca" verovatno misleći na to da će po završetku nadamo se uspešnog učešća na šampionatu planete u Pekingu otići na zasluženi odmor.

Osim toga ona je podelila i video sa jednog od treninga na kome se vidi kako trči na ulicama Kopra uzbrdo, a snimak je u jednom delu usporen, pa tako dolaze do izražaja i atributi lepe Srpkinje.

Jer sta bi drugo radili na moru sem uzbrdica... A video posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA