Mario Đurovski opet ludovao na Tajlandu: Postigao vrhunski gol, a onda simulirao seks! (VIDEO)

 
  • 3

Bivši fudbaler Vojvodine je ponovo priredio šou i izazvao histeriju kod publike

Nekadašnji fudbaler Vojvodine i još nekolicine srpskih klubova Mario Đurovski koji sa velikim uspehom igra na Tajlandu, gde je jedan od najboljih igrača lige ponovo je dospeo u centar pažnje. Osim njegovih fenomenalnih poteza zbog koji mu se dive svi u toj zemlji, publika na tribinama biva uglavnom oduševljena i njegovim proslavama golova.7

>>> Evo zašto je Mario Đurovski bog na Tajlandu! (FOTO) (VIDEO)

Sada je ponovo uspeo da izazove pravu histeriju i priredi još jedan šou navijačima u svom stilu na utakmici između njegovog Muang Tang Junajteda i Saraburija.

Povremeni reprezentativac Makedonije je prvo postigao fenomenalan gol kada je iz prve šutirao i lobovao rotivničkog golmana, a onda je dotrčao do korner zastavice, skinuo dres i zaleteo se kao da će ga baciti u publiku, a onda je zastao i počeo rukama i pokretima tela da simulira seks. Na kraju je došao do kamermana i govorio nešto u kameru.

Sudija je mirno sačekao da povremeni reprezentativac Makedonije završi sa svojom tačkom, a onda mu je pokazao žuti karton. Sve to možete pogledati na 3:40 u video snimku ispod.

Inače, umeo je on i veći skandal da napravi, pa je tako jednom zbog proslave gola zaradio isključenje, jer je skinuo sve sa sebe i ostao samo u gaćama.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA