TRENER ČUKARIČKOG: Jednostavno, igračima nije bio dan

 
  • 2

Vladan Milojević smatra da je njegova ekipa protiv Gabale zaslužila da postigne više golova

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope da njega i igrače nije iznenadila igra Gabale u Bakuu, koja je slavila rezultatom 2:0.

- Bila je ovo jedna otvorena utakmica. Ja sam i ranije rekao da će ovaj meč odlučiti ukupnog pobednika. Ne mogu reći da nas je Gabala iznenadila svojom igrom. Želeli smo taj jedan gol koji bi utakmici dao drugačiji tok. Ako se sve šanse uzmu u obzir, zaslužili smo više od jednog gola - rekao je Milojević i dodao:

- Primili smo dva iz čistih individualnih akcija. Mi svoje nismo iskoristili i toliki promašaji se kažnjavaju u Evropi. Malo nam je i sreća okrenula leđa, ali sam veoma ponosan na svoje igrače. Jednostavno, danas im nije bio dan. Mislim da su naše greške presudile i ne bih nekog posebno isticao iz ekipe Gabale. Pa ni Zenjova. Gabala je slično igrala obe utakmice. Imaju svoj sistem i igraju direktan fudbal. Pokušali smo da igramo blizu njih da individualne karakteristike njhovih fudbalera sprečimo.

Milojević je poručio da su njegovi fudbaleri imali duel sa Vojvodinom u nedelju.

- Ne treba zaboraviti ni da smo mi u nedelju igrali derbi našeg prvenstva na oko 40 stepeni. Zatim smo imali i put ispred nas. Neka vam sve to bude pokazatelj gde smo mi i gde je Gabala.

(Izveštač Telegrafa iz Bakua, Mario Marić)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    23. jul 2015 | 21:47

    Prosecna realizacija 100% sansi u nasim timovima je 5% i zbog toga nemamo uspeha.Cuka je bila duplo bolja,vise sansi i na kraj ispala

  • prof

    24. jul 2015 | 09:16

    M. Maric odlicne izvjestaje pise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA