BOBINATOR: Centar Zvezde igrao protiv Partizana sa frakturom stopala!

 
  • 5

Pomoćni trener crveno-belih otkrio da je novi igrač San Antonija zbog ekipe rizikovao NBA ugovor

Zvezda mu bila važnija od NBA ugovora!

Novi centar San Antonija Boban Marjanović igrao je ozbiljno povređen finalnu seriju plej-ofa Superlige protiv Partizana i time doveo u pitanje prelazak u najjaču košarkašku ligu, otkrio je američkim medijima ovu informaciju pomoćni trener Zvezde Borko Radović.

Marjanović prošao lekarske preglede i potpisao za San Antonio! (FOTO)

Srpski reprezentativac je uoči mečeva sa Partizanom doživeo frakturu stopala, ali je uprkos tome stisnuo zube i odigrao sve tri utakmice, a kasnije uspeo da potpiše ugovor sa Sparsima gde je prošao lekarske preglede.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Povreda je naišla u najgorem mogućem trenutku, jer nismo imali pravu zamenu za Bobija. Finalnu seriju je odigrao daleko ispod svojih mogućnosti. Skakutao je na jednoj nozi jer mu je stopalo bilo naprslo, a zbog toga je mogao da ugrozi odlazak u NBA - otkrio je Radović.

Marjanović je u tri utakmice serije beležio daleko slabiji učinak nego do tada. U prve dve utakmice postigao je po poen, a u trećoj 6. U proseku je igrao 12 minuta po meču.

- Insistirao je da igra i pomogne timu sa klupe iako je trpeo velike bolove zbog čega mu se mi divimo - dodao je Radović.

Teret odgovornosti u reketu Zvezde preuzeo je na sebe Maik Cirbes i sjajno odradio ulogu "bekap" centra u mečevima sa Partizanom. Pored toga što je dobro odmenio bobija, Nemac je bio strelac odlučujućih poena sa penala u završnici trećeg duela.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELLA ROSSA

    21. jul 2015 | 00:11

    Kralj

  • Rade

    23. jul 2015 | 13:18

    Videt čemo tog Bobinatora na EP-ju,nadam se da če stvarno pokazati,da je iz pravog testa.Evo kao Grobar mu naravno želim sve naj,naj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA