BRUTALNI ITALIJANI: Zbog Mihinog Milana izbacili sve goste iz bazena! (VIDEO)

 
  • 0

Iako su uredno platili karte "obični smrtnici" su doživeli veliku neprijatnost

Fudbaleri Milana napravili su pravu pometnju dolaskom u jedno odmaralište nedaleko od prestonice mode, gde su tražili relaksaciju između treninga. 

Vođstvo hotelskog kompleksa naredilo je "običnim smrtnicima" da moraju da izađu iz bazena i oslobode prostor, iz predostrožnosti, jer će se tu kupati fudbaleri Siniše Mihajlovića!

Petarda Mihinog Milana i fantastičan gol klinca najavaljuju bolje dane! (VIDEO)

Bezbednosni razlozi su u pitanju, kako je objašnjeno ljudima koji su uredno platili kartu od 12 evra da bi uživali, ali su umesto toga doživeli neprijatnost, jer su se prema poneli kao prema građanima drugog reda.

Desetak minuta pre nego što su se pojavili igrači Milana bazen je već bio ispražnjen, a samo je nekolicina roditelja sa svojim mališanima ostala u vodi, ali i oni su morali da se drže podalje od zvezda.

Ubrzo su se pojavili fudbaleri "rosonera" i uskočili u bazen, dok su ih ostali gosti gledali i verovatno svašta pomišljali u tom trenutku, mada mnogi su kasnije prešli preko svega, pa su uzimali autograme i fotkali se sa igračima.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA