Evo šta Nikola Kalinić kaže o odlasku u Fenerbahče!

 
  • 1

Srpski reprezentativac ima samo jednu želju kada je pitanje da li odlazi ili ostaje u Zvezdi?

Zapalila je košarkašku javnost u Srbiji inforamcija koja se poslednjih dana pojavila da je turski Fenerbahče ozbiljno zagrizao za Nikolu Kalinića.

Koliko Željko Obradović želi košarkaša Crvene zvezde u svom timu pokazuje i informacija da je navodno poslata ponuda od 800.000 evra crveno-belima koji traže čitav milion za sjajno krilo.

Turci nude 800.000 evra za Kalinića, Zvezda traži milion!

Za priču o toj temu sigurno ne postoji bolji sagovornik nego sam reprezentativac Srbije koji je došao na okupljanje nacionalnog tima, ali nije mogao da izbegne pitanja na temu moguće selidbe u Istanbul.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ne znam ni ja da li ostajem. To najbolje znaju menadžer i uprava kluba. Poslednja informacija koja je došla do mene jeste da je poslata ponuda. Ja bih želeo da se sve reši što pre sve. U dobroj sam poziciji i ako budem ostao. Iza nas je odlična sezona i mislim da će sledeća biti još bolja - izjavio je Kalinić i dodao da je ipak zov jednog od najboljih evropskih trenera itekako privlačan.

- Ako bih otišao, otišao bih u tim koji je pretendent na evropski tron. Isto tako radio bih sa Željkom Obradovićem koji je možda i najbolji trener u istoriji evropske košarke. Ono što znam jeste da bi trebalo da se sve zna danas ili sutra. Ja najviše volim kada sve to rešim pre priprema, ali mislim da sam u dobrim rukama i ne brinem. Sve će se uskoro rešiti - završio je Kalinić.

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdas-bp

    15. jul 2015 | 23:13

    Realno vrijedi vise od Milutinova. Trebao bi da ostane barem jos godinu. Ni jedan igrac nebi trebao da ode bez obestecenja, ako ugovor istekne potpisi novi i idi. Naravno ako si zvezdas u srcu. Nije mi jasan ugovor 2+1, trebali bi da ih potpisuju na 4 god. Prva god je privikavanje, drugu odigras, trecu razbijes i ides dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA