Novak otkrio šta mu je Beker rekao u pauzi zbog kiše tokom finala Vimbldona!

 
  • 4

Najbolji teniser sveta ne krije da mu je dobro došao razgovor sa trenerom tokom prekida vimbldonskog finala sa Rodžerom Federerom

Novak Đoković je drugi put zaredom u finalu prestižnog Vimbldona porazio Rodžera Federera, koji je ponovo pokazao zašto je jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa.

NOVAK STIGAO U CRNU GORU: Šampion za zasluženom odmoru!

Đoković je ipak pokazao da je on taj koji sada dominira svetskim tenisom, i uspeo je da i posle propuštenih sedam set lopti i izgubljenog drugog seta dođe sebi i odigra na njemu svojstven, fenomenalan način.

U razgovoru za američku TV mrežu "CBS", Đoković je priznao da mu je kratak prekid meča zbog kiše u trećem setu dobro došao i za razgovor sa svojim trenerom, Borisom Bekerom.

- Finale je moglo da ode i na Rodžerovu stranu, ali mi je pauza zbog kiše pomogla. Boris je sišao, malo smo porazgovarali, i rekao mi je da pojednostavim stvari. Znao sam u kojim segmentima moram da budem bolji i posle toga sam i odigrao bolje - rekao je Đoković.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Novinar je insistirao da tome šta je Nemac rekao Đokoviću.

Loš momak koji nije uradio ništa loše!

- Rekao mi je da uprostim sve, da se setim zašto sam tu, važnosti meča i činjenice da se svakog jutra budite, trenirate, radite i ponavljate iste stvari da biste došli u poziciju da se borite za titulu na najvećem turniru na svetu i igrate sa jednim od svojih najvećih rivala. Pokušao je da me ohrabri i iz mene izvuče moju mentalnu snagu, a i da mu prenese podršku svih u timu - rekao je Đoković.

Vimbldon logo

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA