Paunović prekinuo odmor, ali zbog ovacija Grobara ne žali! (FOTO)

Selektor šampionske omladinske reprezentacije prezadvoljan ambijentom u Humskoj pred meč Partizana sa Dilom Gori

  • 0

Selektor omaldinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović dobio je plaketu neposredno pred početak meča Partizan - Dila Gori (1:0), povodom ostvarenog uspeha osvajanja Mundijalita.

Generalni direktor kluba Miloš Vazura predao je priznanje nekadašnjem igraču, a navijači su ga sa tribina pozdravili ovacijama i skandirali mu "Uzeo si trofej, Paune", i "Silov'o si Brazil, Paune".

Babović provocirao navijače Partizana posle gola! (VIDEO)

- Hvala Partizanu na organizaciji svečanosti povodom osvajanja Svetskog prvenstva, vredelo je to što sam prekinuo odmor sa porodicom, da se dobije ovakav ispraćaj i ukazivanje poštovanja. Bilo je nezaboravno, večno ću pamtiti, publika je bila sjajna - preneo je "Žurnal" Paunovićeve reči.

- Bila je dobra utakmica, takmičarska. Protivnik je došao da izvuče nerešen rezultat, pokušali su iz par kontri da budu opasni, bez konkretnih prilika. Zaslužena pobeda crno-belih, svidela mi se dinamika igre, brzina, organizacija - prokomentarisao je Veljko Paunović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA