Partizan razbio Mađare, upisao se i Oumaru! (VIDEO)

 
  • 4

Srpski šampion u dobroj formi pred start kvalifikacija za Ligu šampiona

Fudbaleri srpskog prvaka Partizana spremni su za prvi takmičarski izazov ove sezone i meč protiv Dile Gori u kvalifikacijama za Ligu šampiona, sudeći prema posldednjoj pripremnoj utakmici u Sloveniji.

Crno-beli su u generalnoj probi pred sudar sa šampionom Gruzije (14. jul) pobedili mađarski Vašaš rezultatom 4:1 (1:0), što je bio četvrti trijum učenika Zorana Milinkovića tokom boravka na Pohorju.

SRPSKI FUDBAL U ŠOKU: Partizanov rival već stigao u Beograd!

Strelci za Beograđane bili su Ostojić, Abubakar, Kojić i Trujić, dok je jedini gol za Mađare postigao Sanad.

I na ovoj utakmici se videl da je Partizan u Božinovu i Abubakaru dobio izuzetno opasan tandem, kadar da probije najjači protivnički bedem. Bugarin i Kamerunac odlično su sarađivali u prvom poluvremenu i predstavljali su najveću pretnju po gol Mađara, gde je loptu prvi ubacio Ostojić nakon udarca Ninkovića.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Ninković je bio glavni protagonista i u akciji koja je prethodila drugom golu, ponovo kao asistent, a Abubakar je dobru igru krunisao pogotkom kojim je duplirao vođstvo Partizana.

Do kraja meča, u trenucima kada su igrači Vašaša pokušavali da dođu do egala, crno-beli su nokautirali rivala pogocima napadača Kojića i Trujića i tako na najboji način zaokružili ovaj meč, ali i drugi deo priprema.

PARTIZAN - VAŠAŠ 4:1 (1:0)

STRELCI: Ostojić u 20, Oumaru u 58, Trujić u 83, Kojić u 86.minutu za Partizan, Novak u 63.minutu za Vašaš.

Teren u Bakovcima.

Gledalaca:200.

Sudija: Andrej Tretnak (Slovenija).

PARTIZAN: Živković, Vulićević, Ostojić, Ćirković, N.Petrović, Jevtović, Brašanac, Babović, Oumaru, Ninković, Božinov. Igrali su još: Bandalovski, Ilić, Trujić, Lukić, Kojić.

VAŠAŠ: Nađi, Osvat, Pajović, Gruz, Hangija, Vida, Bereč, Cvitković, Vas, Novak, Lazok. Igrali su još: Adam, Gorgenji, Bort, Murka, Gal.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA