Slučaj Kasalica: Nema kazne, sve je bilo u žaru borbe!?

 
  • 0

Tomislav Pajović, predsednik disciplinske komisije FSS kaže da nije bilo elemenata za kaznu napadaču Crvene zvezde

Napad Filipa Kasalice udarcem na defanzivca Radničkog Pavlovića prema disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije nema elemenata za suspenziju ili bar novčanu kaznu.

Potvrdu onoga što se tek površno kao odluka fudbalskih disciplinaca prenelo kao vest u četvrtak popodne, dobili smo od Slobodana Pajovića, predsednika disciplinske komisije FSS-a.

- Nema ništa od kazne. Procenili smo na osnovu video snimaka da je sve bilo u žaru borbe i da ne bi trebalo pokretati dalji postupak. U prilog tome ide i što sudije nisu ništa videle, tačnije unele u zapisnik ka promedbu - rekao je Pajović, koji je nekoliko dana ranije Telegrafu rekao da bez obzira na previd sudijske četvorke koju je predvodio Majo Vujović, na osnovu medija i video snimaka komisija može da kazni Filipa Kasalicu.

Zanimljivo, za nešto slično u Premijer ligi je Branislav Ivanović kažnjen u roku od tri dana, kaznom od tri meča neigranja.

(S. M.)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA