Srbija bez Bekrića na Univerzijadi!

 
  • 4

Srpski atletičar morao je da otkaže nastup zbog povrede

Srbija će biti značajno oslabljena na predstojećoj Univerzijadi u Gvangžuu, jer je ostala bez jednog od takmičara koji je bio u najužoj konkurenciji za osvajanje medalje. Emir Bekrić morao je da odustane od takmičenja zbog povrede.

Srpski atletičar je na mitingu u Poljskoj iskrenuo skočni zglob zbog če4ga je morao da otkaže svoj nastup, što je potvrdio i selektor srpskog atletskog tima Slobodan Popović.

- Emir nije završio trku na mitingu u Sopotu jer je iskrenuo skočni zglob i distorzija je uticala na odluku da on ipak ne otputuje sa timom na Univerzijadu - rekao je Popović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tako je naša zemlja ostala sa samo tri predstavnika u atletskim disciplinama. Milan Ristić je trčati na 110 metara prepone, Vedran Samac će se takmičiti u bacanj koplja i Tamara Salaški na 400 metara.

Univerzijada će trajati od 3-14. jula.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teodor

    1. jul 2015 | 17:36

    Krle, uradi i ti to! OK? Nije tacno da se "setka", Bekric je retko odgovoran sportista i covek i nekorektno je davati takve ruzne komentare. Usput, da li si siguran da je naneo tebi kakvu stetu, osim sto te vidim nervira cistina nebeskog plavetnila?!!

  • Suza

    2. jul 2015 | 15:44

    Zelim ti brz oporavak.

  • Krle

    1. jul 2015 | 14:28

    Bitno je da je bio na pripremama mislim u Juznoj Americi, mozda gresim ali na nekoj poznatoj destinaciji, a moze da se setka od kafica do kafica po Beogradu, zalud bacene pare, za neku godinu ce dobiti i nacionalnu penziju, sto ga briga, video sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA