ZVANIČNO: Aleksandar Đorđević predstavljen u Panatinaikosu!

 
  • 1

Selektor Srbije istakao da mu je čast što će voditi jedan od najvećih evropskih klubova, za koji je potpisao ugovor na dve godine

Ono što je poslednjih dana najavljivano, danas je i zvanično objavljeno - Aleksandar Đorđević je novi trener Panatinaikosa, potvrđeno je na sajtu atinskog kluba.

Ugovor je potpisan na dve godine, a selektor Srbije je istakao da je ovo za njega novi veliki izazov u trenerskoj karijeri.

- Želim da se zahvalim svima koji su verovali u mene i koji su mi dali ovu priliku. Ovo je velika čast i privilegija za mene da radim u ovako velikom klubu – rekao je Đorđević za zvaničan sajt Panatinaikosa.

Srpski stručnjak je naglasio da je glavni razlog prihvatanja bilo slaganje u idejama, kao i planovi da klub budućnost bazira na akademiji u kojoj će praviti bazu mladih igrača za prvi tim.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Sada sam na klupi kluba koji pripada eliti i osećam se počastvovano, ali imam i mnogo entuzijazma da započnem novo putovanje. Imao sam nekoliko sastanaka sa čelnicima kluba, objasnili su mi svoje ideje i planove da naprave bazu od mladih igrača, a takve ideje imam i ja.

- Novi igrači će imati priliku da uče, a mi ćemo biti njihovi učitelji. Svaki veliki klub mroa da ima osnovu i ovo je pravi način kombinovanja iskustva i mladosti – poručio je Aleksandar Đorđević.

Saletov pomoćni trener u Panatinaikosu će biti Sani Bećirović, a u stručnom štabu će još biti i Milan Minić i Goran Bientof.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    1. jul 2015 | 10:00

    Dzaba ti sve i srebro na svetskom i trojka hrvatina sta si izjavio prosle godine dok si u reprezentaciji nepreuzimas nijedan klub jer nebi mogao da budes dovoljno posvecen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA