Klubovi se otimaju za Stevana Jovetića! (FOTO)

 
  • 0

Crnogorski napadač nije ispunio očekivanja i nalazi se na izlaznim vratima Sitija, ipak on odmor ne koristi za potragu za novom sredinom, već posećuje sva gradska dešavanja u Beogradu

Ipak, nisu u pitanju fudbalski klubovi, već oni drugi - noćni, koji su omiljeno stecište fudbalera sa ovih prostora. Stevan Jovetić je sigurno jedan od njih, a uopšte mu ne smeta to što se nalazi na izlaznim vratima Mančester Sitija i što ne zna gde će igrati sledeće godine, pošto je redovan posetilac beogradskih splavova u poslednjih desetak dana.

Čak bi se moglo reći i da ne može da stigne da se pojavi u svim, jer ga traže mnogi, a dovoljno je pogledati fotografije koje su snimljene na njima. Tako je crnogorski fudbaler prvo bio uhvaćen zajedno sa saigračem Aleksandrom Kolarovim i Ademom Ljajićem na splavu River pre nekih nedelju dana.

Kolarov i Ljajić u provodu na splavu, medijima zabranjen ulaz! (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

No to nije sve, pošto je samo nekoliko dana kasnije fotografisan i na spavu "Fristajler" kako se ludo provodi u društvu prijatelja i zgodnih cica, a onda je za vikend bio gost kluba "Terasa Laundž".

Foto: Promo Freestyler Foto: Promo Freestyler
Foto: Promo Foto: Promo

Da mu ne smeta ni to što zbog dobrog provoda mora malo i da putuje govori i podatak da je u prošli četvrtak skoknuo malo do Budve na koncert regionalne zvezde Severine, gde je uslikan zajedno sa Matijom Nastasićem.

TELEGRAF NA LICU MESTA: Severina napravila spektakl u Budvi, fudbaleri uživali (FOTO) (VIDEO)

Očigledno je da ga situacija u profesionalnoj karijeri ne opterećuje previše i da dok očekuje da sazna gde će nastaviti karijeru, vreme koristi kako bi se što bolje provodio.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA