Pele prolupao: Nije Mesi najbolji, već Nejmar

 
  • 0

Brazilska legenda smatra da Argentinac nije bolji fudbaler od njega, i da su Nejmarovi kvaliteti mnogo veći od onih koje ima Barselonin mag

Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena Pele ne da svoju "titulu"! Brazilac je negirao tvrdnje da ga je Argentinac Lionel Mesi smenio sa mesta "najboljeg ikada". Zapravo, Pele je osporio i to da je Barselonin as trenutno bez premca.

Brazilska legenda smatra da je trenutno najbolji fudbaler na svetu njegov sunarodnik Nejmar.

Ono što je danas rasprava Mesi-Ronaldo, to je nekad bilo Pele-Maradona. Brazilac je bio prinuđen da se brani od Maradoninih navijača, a sada želi da "Novi Pele" pokaže van Brazila svoje kvalitete, piše "Dejli mejl".

- Uvek je postojalo to poređenje sa Maradonom, kada su drugi govorili da je Maradona bolji od Peleta. A sada se priča kako je Mesi bolji od Peleta. Pa možda je on sada bolji od Nejmara samo zato što je stariji i ima više iskustva - izjavio je Pele prilikom govora na proslavi stogodišnjice Nejmarovog kluba Santosa.

Mladi Brazilac (20) je postigao 100 golova za Santose, i najverovatnije će pojačati upravo Mesijevu Barselonu ili Real Madrid pre Svetskog prvenstva u njegovoj domovini 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA