ZVEZDIN PODVIG IZ 1991. GODINE SE NE ZABORAVLJA: UEFA uručila priznanje crveno-belima!

 
  • 33

Jedinom srpskom klubu koji je osvajao titulu prvaka Evrope Mišel Platini će dati specijalno priznanje veče pred finale Lige šampiona u Berlinu

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Fudbalskom klubu Crvena zvezda je ukazana velika čast veče pred finale Lige šampiona. Delegacija crveno-belih je od predsednika UEFA, Mišela Platinija u Berlinu dobila specijalno priznanje kao jednom od osvajača titule šampiona Evrope.

Srpski klub je jedan od još 22 tima tima koji su u svojoj istoriji pobeđivali u Kupu, odnosno, Ligi šampiona i svi zajedno su u petak uveče dobili ovu vrstu priznanja, a ovo je još samo jedna potvrda u kakvom elitnom društvu se nalaze crveno-beli posle uspeha u Bariju 1991. godine.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

U ime Crvene zvezde priznanje je primio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić koji je otputovao u Berlin na finale Lige šampiona između Juventusa i Barselone, koje se igra u subotu od 20.45.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    5. jun 2015 | 20:04

    Jel morate na svakih mesec dana da traumirate grobare ovim našim uspesima!Taman zaborave mučenici,pomisle da su najuspesniji i vi ih zakucate!Stvarno nije lepo !

  • Звезда

    5. jun 2015 | 21:35

    Првак европе. Како то гордо звучи. А још Српски клуб бре.

  • aleksandar

    5. jun 2015 | 21:31

    Zvezda je odigrala pametno do tada su svi naši klubovi igrali lijepo svi bi ih hvalili ali bi redovno gubili !Zvezda je išla na rezultat ostvarila ga i zabilježila uspjeh koji niko neće ponoviti ,mislim na zemlje koje nisu u zapadnij Evropi1Zvezdo Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA