DA VAS VIDIMO: Ko je izveo slobodan udarac na fotografiji?

 
  • 82

Ljubitelji fudbala pokažite se koliko dobro razmišljate i predviđate situacije na fudbalskom terenu

Ljubitelji fudbala evo jednog pravog fudbalskog pitanja za vas na kome možete da pokažete koliko dobro možete da predvivite situaciju na fudbalskom terenu.

Na fotografiji se devet fudbalera sprema da izvede slobodan udarac, ali ne bilo kakvih fudbalera, već majstora za takve situacije koji su na desetine golova u svojim karijerama postigli iz takvih ili sličnih pozicija.

FUDBALSKI ZNALCI, DA VAS VIDIMO: Čemu služi polukrug na vrhu šesnaesterca?

Međutim, od njih devetorice je samo jedan zaista bio izvođač ovog slobodnog udarca koji se dogodio na jednom meču, a na vama je da pogodite ko od njih je to uradio.

Upotrebite svoje fudbalskog znanje, ali i zakone zaključivanja i u komentarima nam napišite šta mislite ko je šutirao na gol ili centrirao.

Tačan odgovor ćemo objaviti za 24 sata, pa ćete moći proveriti da li ste pogodili ili ne.

(Telegraf.rs)

Video: "Volela bih da unapredim mentalnu stabilnost": Biser srpskog tenisa dočekan posle velikog zlata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lex

    4. jun 2015 | 20:46

    Calhanoglu sa brojem 9. Utakmica Bundes lige, znaci Dortmund - Hamburg. Po lopti se vidi da nije Liga sampiona. Zatim po igracu u zutom koji stoji pored zivog zida, se vidi da pomenuti zeli centarsut a ne sut.

  • Igor Doktor Fudbala

    5. jun 2015 | 09:59

    Posto su dresovi Borusije iz sezone 2009/2010 idemo redom, juninho te sezone nije igrao protiv Dortmunda, Calhanoglu jos bio u mladjim kategorijama, Bekam igrao za Milan, Ronaldinjo igrao za Milan, Snajder igrao za Inter, Pirlo igrao za Milan, Ceni te sezone nije igrao protiv Dortmunda, Kristijano ronaldo je te sezone dosao u real, tada je raul imao 7, zato je on nosio 9, I na kraju nam ostaje samo Roberto Karlos kao jedino resenje. jedino sto me buni je to sto kristijano ima senku pa sam zbog toga mislio da je on mozda izveo slobodnjak.

  • Sloba Delija

    4. jun 2015 | 21:25

    Karlos, spoljni fels levom nogom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA