Zvezda prodaje Rajkovića i Lazića, a na Marakanu zove Žigića i Ninkovića!

 
  • 19

Crveno-beli žele da u svoje redove vrate nekadašnje igrače, dok će mladi golman najverovatnije put Belgije

Crvena zvezda će, po dolasku novog trenera Miodraga Grofa Božovića, pretrpeti velike promene u igračkom sastavu za narednu sezonu. Crnogorski stručnjak tek treba da predoči upravi svoj plan, ali su u javnosti procurele informacije sa Marakane vezano za odlaske i dolaske fudbalera.

Darko Lazović i Miloš Bosančić više nisu članovi crveno-belih, a isti slučaj će verovatno biti i sa Džošuom parkerom koji bi polovinom juna trebalo da otputuje u Kazanj na dogovor sa Rubinom. Njihovim stopama će najverovatnije krenuti Predrag Rajković i Darko Lazić.

Doskorašnji kapiten se dugo nalazi na meti Briža koji samo čeka da proda Rajana u Premijer ligu i za sumu od 1.5 do 2 miliona dovedu Rajkovića u napad na Ligu šampiona. Čelnici kluba sa Marakane neće praviti problem mladom čuvaru mreže pošto je tu Damir Kahriman, a pominje se i dolazak Milana Borjana.

Lazić je već tokom sezone zatražio od kluba da ga prodaju na leto jer nije bio zadovoljan tretmanom koji je imao na proleće. Kako Sport saznaje, Lazić se nalazi na meti jednog kluba iz Rusije, ali će na pripreme 8. juna svakako doći.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zvezdašku javnost u ovom momentu najviše interesuje ko će doći u klub. Nakon pominjanja Miloša Krasića, na radaru najtrofejnijeg srpskog kluba su Žigić i Ninković.

Iskusni napadač je trenutno bez kluba, ali prema informacijama koje dolaze on želi još jednu sezonu da se oproba na Ostrvu. S obzirom na to da je dobio njihov pasoš neće mu biti teško da pronađe klub.

I Ninkoviću je istekao ugovor sa Evijanom, koji je ispao iz francuske lige. Popularni Nine je pre dve sezone nosio crveno-beli dres kada je titula vraćena na Marakanu, a trebalo je da ostane i prošle zime. Posao Zvezdi moglo bi da kvari interesovanje azijskih klubova za njega.

(Telegraf.rs)

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA