Ranko Stojić odvodi trojicu fudbalera iz Partizana!

 
  • 3

Fudbalski agent ističe da je za Nemanju Kojića, Lazara Ćirkovića i Predraga Luku najbolje da napuste crno-bele

Srpski fudbalski menadžer Ranko Stojić najavio je da će trojica od četvorice fudbalera Partizana o čijoj karijeri vodi brigu na leto napustiti Humsku.

U pitanju su Lazar Ćirković, Predrag Luka i Nemanja Kojić. Svi oni imali su manju minutažu ove sezone, što nije slučaj sa Darkom Brašancem, četvrtim fudbalerom crno-belih koji je pod Stojićevim patronatom.

- Imali smo ponudu Anderlehta za Lazara Ćirkovića u zimskom prelaznom roku, ali je Partizan odlučio da igrač ostane. Nastavili su Belgijanci i posle toga da ga prate, iako, ruku na srce, nije dobijao priliku da igra previše.

- Još je na skeneru i konkretnija dešavanja očekujemo posle Evropskog prvenstva. Doduše, cifra sigurno neće biti kao ona zimus, ali to nije do nas, već zbog minutaže koju je Ćirković imao - izjavio je Stojić

Osim Ćirkovića i Predrag Luka i Nemanja Kojić imaju dozvolu kluba da napuste Partizan. Stojić otkriva da za Luku postoji interesovanje, dok za Kojića nema još uvek ništa konkretno.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Već smo u kontaktu sa klubom koji je tražio da pošaljemo uslove pod kojima bi Luka stavio potpis na ugovor. Takođe, nije imao mnogo prostora tokom proleća, i bolje je da se okuša u drugoj sredini gde će imati više minuta i utakmica.

- Nemamo još uvek ništa konkretno za Kojića, sem početnih interesovanja. Razmatramo sve opcije i verujem da ćemo u dogledno vreme odabrati pravo rešenje - istakao je Stojić u razgovoru za Sport.

Partizan Brašanca ne želi da proda, ali Stojić navodi da na fudbalskom tržištu ništa ne može da se tvrdi sa sigurnošću.

Znam da Brašanac nije na prodaju, ali to nikada ne možete da tvrdite sa sigurnošću, jer može da se pojavi ponuda koja ostavlja bez daha. Brašanac je mnogo napredovao, igra u kontinuitetu, kako u klubu, tako i u mladoj selekciji Srbije, i za njega postoji dosta interesovanja - zaključio je Ranko Stojić.

(Telegraf.rs/Sport)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr

    1. jun 2015 | 02:06

    Vodi ih sto dalje:)

  • Vlada

    1. jun 2015 | 01:18

    Vodi ih Stojicu i ne vracaj ih vise

  • vodi ih

    1. jun 2015 | 10:47

    Ne znam bas da ces naci naivce kao u Partizanu da ih uvalis!? Izvuci milion i jos nesto za njih trojicu i dovesti dva pojacanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA