FSS počeo da kažnjava klubove, dva vraćena u niži rang!

 
  • 0

Fudbalski savez Srbije žetoko kaznio futsal ekipe Mungosi i SAS nakon nameštene utakmice koja je odigrana početkom maja

Fudbalski savez Srbije krenuo je da rešava probleme oko regularnosti u srpskom fudbalu, ali pre nego što dođu do njega rešili su da se pozabave futsalom.

Disciplinska komisija FSS smatra da je jako sumnjiva utakmica Prve futsal lige Srbije između ekipa Mungosi i SAS  koja je završena sa rezultatom 8:9, a odigrana je 4. maja 2015. godine.

Sporno je bilo to, što je u periodu od 37. do 40. minuta viđeno čak pet autogolova. Odgovor na ovaj neverovatan podatak može se pronaći u činjenici da u jednoj kladionici može da se igra na mečeve futsala.

Na osnovu člana 80 Disciplinskog pravilnika FSS, oba kluba - KMF Mungosi i KMF SAS - vraćena su u najniži stepen takmičenja. Predstavnici oba kluba Miloš Denić (KMF Mungosi) i Mihajlo Nadeždin (KMF SAS), kao i trener KMF Mungosi Aleksandar Milenović (gostujuća ekipa nije imala trenera ovom prilikom) kažnjeni su zabranom vršenja funkcija u fudbalu u periodu od dve godine, a igrači Kristijan Radin i Vladimir Milosavac (KMF SAS), koji su postigli po jedan autogol, kažnjeni su zabranom igranja u periodu od 18 meseci, dok je igrač Branislav Milosavljević (KMF Mungosi), koji je postigao tri autogola, kažnjen zabranom igranja na period od dve godine.

(Telegraf.rs/Izvor: fss.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA