Navijači Marseja igračima: Pustite Monpelje

 
  • 0

Najvatrenije pristalice kluba s juga Francuske traže od svojih ljubimaca da namerno izgube kako bi od borbe za titulu udaljili ljutog rivala PSŽ

Navijači Olimpika iz Marseja očekuju od igrača svog kluba da u narednom kolu izgube od Monpeljea i na taj način umanje šanse ljutog rivala Pari Sen Žermena u šampionskoj trci.

Do kraja prvenstva ostalo je još sedam kola, a na vrhu tabele izdvojili su se Monpelje i PSŽ sa 63 osvojena boda. Parižani su sinoć savladali Marsej na Parku prinčeva sa 2:1.

"Dajte šansu Monpeljeu, dozvolite da vas pobede. Zaustavimo PSŽ u nameri da postane šampion ove godine, ne zaboravite lekciju iz prošlosti", kaže se u saopštenju najvatrenijih pristalica Olimpika, uz podsećanje na 1999. godinu, kada je Marsej ostao bez titule, nakon što su Parižani u poslednjem kolu "pustili" Bordo.

Između dva kluba, a pogotovo između navijačkih grupa vlada veliko rivalstvo, zbog čega već godinama na međusobnim duelima nema gostujućih pristalica.

 

Video: Tajrik Džons pred Virtus: Neće biti lakše, znamo za šta smo sposobni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA