Pato ostaje u Milanu!

Brazilac demantovao navode medija o prelasku u PSŽ

  • 0

Brazilski fudbaler Alešandre Pato ipak ostaje član Milana, uprkos današnjoj najavi da će preći u Pari Sen Žermen, saopštio je njegov klub na zvaničnom sajtu.

- Milan je moja druga kuća. Prošle sezone sam osvojio prva dva trofeja sa ovim klubom i želim tu da ostanem - rekao je Pato.

Dvadesetpetogodišnji Brazilac je dodao da želi još puno godina da nosi dres Milana i da sa njim osvoji još mnogo trofeja.

Nešto ranije danas, pojavili su se navodi medija da je Milan dogovorio sa upravom Pari Sen Žermena prodaju Brazilca Pata za otprilike 35 miliona evra.

Brazilski napadač je trebalo u toku dana da stigne u Pariz, a "Ekip" piše da će do 2014. godine zarađivati između 6 ili 7 miliona evra po sezoni.

Pato je od dolaska u Milan iz brazilskog Internacionala 2007. postigao 51 gol. Za brazilsku reprezentaciju igrao je 18 puta i bio strelac šest golova. Njegovim odlaskom će se napraviti prostor za potencijalni dolazak Karlosa Teveza iz Mančester Sitija.

(telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA