MATEUS ODLEPIO: Uzeo svoju pozlaćenu kopačku iz Bajernovog muzeja!

 
  • 2

Ljut zato što se prošle godine nije našao u najboljem timu Bavaraca svih vremena, nekadašnji trener Partizana pronašao je način kako da se osveti

Pogubio živce! Lotar Mateus je toliko pobesneo na čelnike Bajerna iz Minhena da je uzeo svoju kopačku koja se našla u muzeju bavarskog kluba i ne želi da je vrati.

Pozlaćena kopačka jednog od najboljih nemačkih fudbalera svih vremena sa kojom je osvojio Svetsko prvenstvo 1990. godine u Rimu i na kojoj je polomljen prednji krampon zbog čega je Andreasu Bremeu prepustio izvođenje penala nalazila se u stalnoj ppostavci muzeja minhenskog tima.

Međutim, nakon što se prošle godine nije našao u "Ol star" timu Bajerna svih vremena Mateus se naljutio i rešio da je uzme iz muzeja što je potvrdio i njegov menadžer Vim Fogel.

On je odranije u svađi sa nekadašnjim vodećim dvojcem Bavaraca Ulijem Henesom i Karl-Hajncom Rumenigeom koji su mu poručili da neće moći da radi ni kao baštovan u klubu, dok su oni tu.

U međuvremenu, Henes je završio u zatvoru zbog utaje poreza.

(Telegraf.rs)

Video: Jedna porodica ušla je na stadion za meč Zvezde: Evo kako su zaobišli procedure

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA