PARTIZANOV BISER: Grobari su me skinuli potpuno golog! Ostale su mi bile samo kopačke!

 
  • 5

Mladi Ivan Šaponjić prepričao je sve što mu se dogodilo po završetku meča protiv Novog Pazara u subotu u Humskoj

Mladi Ivan Šaponjić poslednjih dana doživljava najlepše trenutke u dosadašnjoj karijeri i ostvaruje svoje snove koje je sanjao još kada je kao klinac došao u Partizan. Talentovani napdač je ovog proleća silom prilika dobio ogromnu šansu u prvom timu crno-belih iskoristio ju je i kao kruna došlo je osvajanje titule prvaka Srbije.

Dva dana nakon proslave šampionskog pehara u Humskoj na utakmici sa Novim Pazarom, još jedan biser omladinske škole u Zemunelu i dalje sabira utiske, a za "Alo" je ispričao kako se osećao kada su mu navijači po završetku meča u subotu potrčali u zagrljaj.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Skinuli su me skroz golog. Nikada mi se to nije desilo u životu. Sve su skinuli sa mene, čak i kostobrane. Jedino su mi kopačke ostale, mada su mi i njih tražili, ali nisam mogao da ima dam. Potrebne su mi za finale Kupa protiv Čukaričkog - ispričao je Šaponjić ne skidajui osmeh sa lica.

Iako još nije napunio 18 godina, sa četiri pogotka ovog proleća umnogome je uticao na to da se trofej namenjen najboljem timu u Srbiji vrati u Humsku. Velike zasluge za to kako sam kaže idu na račun šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića, ali i navijačima kojima će pokušati da se oduži u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Zbog Milinkovića sam fudbalski progledao. Retko sam pre toga dobijao priliku, ali dolazak šefa, ozbiljnog čoveka i stručnjaka uslovio je da uđem u top formu. Znam da Grobari očekuju još više od mene naredne sezone i spreman sam za taj izazov. Bio bih srećan kada bih im doneo plasman u Ligu šampiona i usrećio ih. To je izazova za svakog, pa i za mene.

Kada se osvrne unazad poslednjih nekoliko meseci kaže postoji jedan trenutak koji će mu zauvek ostati u sećanju i po čemu će pamtiti ovu prvu ozbiljnu sezonu u crno-belom dresu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Sećaću se onog gola u Jagodini. Bio mi je to prvenac posle koga sam dobio na samopouzdanju i postao opušteniji na terenu. I sada me prođe jeza kada ga se setim. Zbog takvih trenutaka živim i igram fudbal - rekao je Šaponjić za "Alo".

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dadbod

    18. maj 2015 | 11:24

    Panticu citaj ovo i " placi ?" Sada vidis koliko si pogresio sto nisi potpisao za voljeni klub.Jedino ako odes u Benfiku ( ili Porto) mozes ispraviti los potez ?

  • Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc

    18. maj 2015 | 11:07

    Klasican maneken, sve me vise njegov nacin trcanja podseca na Scepovica. P.s. Deckonja,ne mangupiraj se, vec zapni koliko god mozes za tvoje i dobro Partizana!

  • MikiGrobar

    18. maj 2015 | 10:55

    I tebe ca na ljeto dati za neku crkavicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA