NIKOM NIŠTA NIJE BILO JASNO: Na dva stadiona se slavila titula istovremeno, a onda je na jednom usledio šok! (VIDEO)

 
  • 0

I navijači Traktora i Sepahana su slavili osvajanje naslova prvaka Irana, ali su onda jedni doživeli bolno razočarenje i krenuli da prave nerede

Neverovatna situacija dogodila se u Iranu! Oko 90.000 navijača ekipe Traktor se okupilo na stadionu na meču protiv Nafta iz Teherana kako bi proslavili osvajanje prvi titule u klupskoj istoriji, ali uzalud. Ipak, to nije prošlo onako kako su očekivali i sve je dovelo do velikih nereda i incidenata.

Njihova ekipa je odigrala nerešeno 3:3 protiv gostiju iz prestonice, a da bi došli do titule bilo je potrebno da njih najveći rival Sepahan ne trijumfuje u svom meču. Kada je zvanični spiker saopštio da je Sepahan remizirao 2:2 nastala je sveopšta ludnica i veliko slavlje među desetinama hilljada prisutnih, ali je onda usledio hladan tuš.

Samo koji minut kasnije stigla je ispravka da je ipak njihov konkurent u borbi za šampiona pobedio 2:0 i da je time i osvojio titulu, što je izazvalo opšti metež i bes među navijačima traktora koji su počeli da se tuku između sebe, da lome stolice i prave opšti haos.

Na kraju je stiglo i zvanično objašnjenje za grešku koju je napravio spiker, a ona se krije u tome da su svemu krive loše veze.

- Pratili smo meč Sepahana sve do 87. minuta i znali smo da vodi 2:0, ali je onda usledio prekid svih veza i nismo mogli da saznamo šta se dogodilo. Onda je odjednom neko rekao da je završeno 2:2 - rekao je jedan od čelnika Traktora.

Kada su u pitanju navijači oni su tvrdili da su prevareni i da je za sve kriv sudija koji je isključio jednog igrača njihovog tima.

Za one koji su putem televizije pratili prenos svoh dešavanja bila je prava zagonetka kada su se pojavile slike slavlja istovremeno na dva stadiona, ali je ubrzo i to odgonetnuto.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA