Gigant u preradi mesa novo pojačanje Partizana

 
  • 2

Crno - beli potpisali sedmi sponzorski ugovor za dva meseca

Fudbalski klub Partizan, novi-stari šampion Srbije, i kompanija "Adimes" lider u preradi i konzerviranju mesa potpisali su danas ugovor o sponzorstvu.

U ime crno-belih ugovor je potpisao generalni direktor Miloš Vazura, a u ime "Adimesa" generalni direktor Vladimir Popović.

- Da li može iko opisati trenutke naše sreće i moje kao generalnog direktora nakon osvajanja titule i potpisivanja sedmog sponzorskog ugovora za manje od dva meseca? Obećali smo da ćemo ići šampionskim putem, ne samo u zemlji, već i u Evropi, i to radeći na oba polja, sporta i biznisa. Dokaz za to je i potpisivanje ovog sponzorskog ugovora - izjavio je Vazura.

Popović je istakao veliko zadovoljstvo priključivanju sponzorskom pulu FK Partizan i to baš dan nakon osvajanja titule.

- Uvek smo verovali u Partizan i pratili šampionski hod koji se podudara sa biznis planom naše kompanije. Partizan je klub sa istorijom i tradicijom i kao takav ima poštovanje svih, kako u zemlji, tako i u svetu. Ciljevi Partizana i prodor na evropsko tržište podudaraju se sa izlaskom naše kompanije u zemlje EU - izjavio je Popović.

Fudbaleri Partizani juče su pobedom u Kruševcu nad Napretkom (2:0) osvojili 26. šampionsku titulu, sedmu u poslednjih osam godina i igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(Tanjug)

Video: Luka Mitrović pred start Evrolige: "Pariz je nezgodan, ali motivisani smo i spremni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA