Mejveder gledao kako Golden Stejt razbija Memfis! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Voriorsi ubedljivo pobedili Memfis sa 98:78 i poveli u seriji sa 3:2, dok je Atlanta na svom terenu u poslednjoj sekundi srušila Vašington 82:81 za vođstvo 3:2 u polufinalu Istoka

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa poveli su sa 3:2 u polufinalnoj seriji zapadne konferencije NBA lige protiv Memfis Grizlija.

Voriorsi su trijumfovali u petom meču na svom terenu sa 98:78 uz 18 poena Stivena Karija, od čega su svi poeni bili trojke. Ubacio je šest trojki imao šest ukradenih lopti i sedam skokova i pet asistencija.

Veoma dobra partija od strane MVP-ija NBA lige..Ipak, najefikasniji je bio Klej Tompson sa 21 poenom.

Kod ekipe Memfisa briljirao je Mark Gasol sa 18 poena i 12 skokova, dok su Zek Rendolf i Majk Konli ubacili po 13 koševa.

Ovaj meč gledao je i šampion sveta u boksu u sve tri verzije WBC, IBF i WBO Flojd Mejveder koji je došao u Ouklend da gleda Voriorse.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pogledajte najzanimljivije detalje sa utakmice:

Na istočnoj obali bilo je mnogo zanimljivije. Atlanta je u poslednjoj sekundi srušila Vašington košem Ala Horforda za pobedu 82:81.

Vašington je na 8,3 sekunde pre kraja poveo sa 81:80 trojkom Pola Pirsa, ali je nakon toga trijumf Hoksima doneo Horford koji je inače ubacio 23 poena uz 11 skokova. Bilo je ovo njegovo veče.

U tim Vašingtona vratio se najbolji igrač Džon Vol koji je meč završio sa 15 poena i sedam asistencija. Bredli Bil je bio najefikasniji sa 23 poena i sedam skokova.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA