VATALI GA ZA MEĐUNOŽJE I ZADNJICU: Mesi nije nikada bio ovako osramoćen i ponižen! (VIDEO)

 
  • 8

Argentinac je kada je imao samo 19 godina učestvovao u jednoj veoma čudnoj TV emisiji u kojoj su mu voditelj i statisti priredili pravu noćnu moru svojim ponašanjem

Lionel Mesi je danas jedan od najboljih fudbalera u istoriji, svetska zvezda, ali nekada nije bilo tako. Omaleni Argentinac je u životu preturio preko glave razne stvari u trenucima dok je kročio svoj put ka fudbalskim visinama. Ipak, verovatno najveće poniženje u životu doživeo je kao 19-godišnjak prilikom gostovanja u jednoj telvizijskoj emisiji u rodnoj zemlji.

Tada je još bio samo talenat sa ogromnim potencijalom koji je tek počeo da dokazuje u prvom timu Barselone. U svojoj zemlji su ga već tada proglasili za naslednika čuvenog Maradone, pa je tako tamo postao zvezda preko noći i počeo da se pojavljuje u različitim emisijama na televiziji.

Međutim, sigurno jedna od najčudnijih u kojoj se pojavio i u kojoj je osetio verovatno najveću sramotu ikada da ga je i sada stid da pogleda jeste neka vrsta TV šoua šaljivog karaktera kada su voditelj i ostali statisti u emisiji pokušavali da se šale sa njim, ali na veoma čudan način.

Oni su ga sve vreme hvatali za zadnjicu, pipkali, stiskali za međunožje, a na kraju su pokušavali i da mu skinu odeću. Sve je to delovalo čudno i pomalo bolesno, a daleko od toga da je bilo smešno. Pogledajte i sami pa prosudite kako se Mesi osećao u tim trenucima.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deonisious

    10. maj 2015 | 14:17

    Idiotizeri

  • Lazo

    10. maj 2015 | 16:37

    Ovi iz madrida reala naravno,pokusavaju da na sve nacine,destabilizuju carobnjake iz barselone,ali dzaba im sve,tripla kruna je nasa !!! Slepcineeeeee

  • gde nema zakona, misevi kolo vode

    10. maj 2015 | 16:25

    Sprdanje jedno obicno reklama je cudo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA