Evo šta je Nikola Peković odgovorio na pitanje da li će kupiti Partizan!

 
  • 6

Navijači crno-belih su ponudili svom miljeniku da pomogne finansijski klubu tako što će ga kupiti, a evo i njegovog odgovora

Stajaće ovacije je dobio Nikola Peković kada se u subotu uveče pojavio u hali Pionir na utakmici njegovog Partizana protiv Metalca. Oduševljeno su navijači crno-belih dočekali svog ljubimca koji je trenutno na postoperativnom oporavku od operacije Ahilove tetive.

Peković bodrio crno-bele u Pioniru i dobio neverovatnu ponudu Grobara! (VIDEO)

Crnogorski centar je uprkos tome što se teško kreće i uz pomoć štaka došao da bodri ekipu u kojoj je stekao slavu i pruži podršku u ovako teškim trenucima za klub, pre svega finansijskim. Pristalice šampiona Srbije su već pokrenule akciju za pomoć klubu kojoj se Peković rado odazvao, a njihovo skandiranje da kupi Partizan je, za "Novosti" prokomentarisao kao dobru šalu.

- Morao sam da dođem i pogledam Partizan. Pratio sam sve utakmice i žao mi je što se završilo polufinale ABA lige porazom od Zvezde. Siguran sam da će crno-beli izaći jači iz toga.

- Ne bih da pričam o tome da sam hteo da angažujem pleja za Partizan i finansijski pomognem. Partizan je pokazao koliko je veliki kada se navijači sami organizuju da pomognu. Ko god da je igrao makar i na par meseci mogao je da oseti tu ljubav prema klubu - rekao je Peković za "Novosti".

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    10. maj 2015 | 13:43

    И ја кад видим посрнулу,помогнем јој. Лаке су те посрнуле,а и лепо знају да кукају. Све је на продају. Мада,џаба им ти новци,од бабе девојка не бива!

  • Dejan B.

    10. maj 2015 | 14:26

    Pomognite Partizanu,i ti i Krstic,Zeljko Obradovic,Divac,Danilovic,Kecman,Velickovic,Bogdan,Aleks Maric i mnogi drugi kosarkasi koji ste ,zahvaljujuci Partizanu,to sto jeste.Ovo vazi i za fudbalere Jovezica,Ljaljica,Jojica,Mitrovica;Simona Vukcevica u jod dosta njih.Na muci se poznajzu junaci

  • ofk

    10. maj 2015 | 13:59

    Gurni lovu kad ga tako volis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA